Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy podobają wam się te panele podłogowe PODOBNO SĄ SUPER

Polecane posty

Gość gość
ladne, ale zastanow sie dobrze czy chcesz panele czy drzewo, ja osbiscie wolalam drzewo, moja szwagierka ma panele ktorych nawet porzdnie woda nie mozna zmyc..

Gość gość
jasne panele są ok, bo nie widać na nich śladów tak mocno jak na ciemnych.

Gość gość
mi panele w ogole sie nie podobaja wole podloge lub parkiet z drewna.Moi rodzice maja podloge w domu ktora ma ze 30 lat pare razy byla cyklinowana tylko a wciaz wyglada super.

Gość gość
czytałam o nich w necie i dużo komentarzy mają pozytywnych i zastanawiam się nad ich kupnem ale boje sie że nie będą mi pasować

Gość gość co ma dość
Mi się nie podobają. Wolę bardziej jednolite wzory. Od tych bolałyby mnie oczy ;)

Gość gość
właśnie jak zobaczę jej na swoje podłodze to boję się że będę tego wyboru żałowała :)

Gość gość
mi też tak na prawdę podobają się ciemne ale... pokój nie jest za duży więc chciałabym go optycznie powiększyć jasnymi :)

Gość gość
mnie też by gryzły w oczy ja mam wszędzie w domu jasne takie najzwyklejsze te pane co podałaś są "nowoczesne" ale nie dla mnie

Gość gość
mam te panele i wyglądają super. W sklepie wydawało mi się,że będą właśnie kłuły w oczy, ale jestem zadowolona. Nawet nie wiedziałam,że są teraz w modzie.

Gość ex_debill_znowu_po
parę lat temu pojawiło się na polskim rynku... (w sumie nie parę bo już ponad 10 lat!) parkiet Merbau, na którym te panele są wzorowane, oczywiście, ze drewno lepsze, ale koszt i ułożenie tego sporo kosztują; co do paneli mam podobne tylko ciemniejsze i bardzo je lubię:) z tym, że musisz pilnować, żeby w wystroju wnętrza nie było za dużo pstrokacizny - różnych deseni i wzorów;

Gość gość
Ja bym wolała coś bardziej ponadczasowego, klasycznego.