Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruk1

kosmetyki firmy Barwa

Polecane posty

Gość mruk1

czy znacie kosmetyki tej firmy, co o nich sądzicie? Na stronie www jest sporo ciekawych rzeczy, ale z wyjątkiem serii Bebi dla niemowląt nic z tego nie znam.

Gość gość
Znam, a sądzę, że się marnie sprzedają, bo ostatnio zainwestowali w spamerów i nawet KWC na Wizażu zaśmiecili reklamami, o forach nie mówiąc.

Gość gość
maja dosc niefajne sklady

Gość gość
ja używam krem Siarkowa Moc i jest super. Bebi nie znałam gdzie to można kupić, w Rossmanie nie ma chyba?

Gość perliczka1985
Miałam ich mydła, z tego są głównie znani. Barwy Harmonii różane jest naprawdę niezłe. Słyszałam (sama nie używam, bo już nie ten wiek i nie te problemy) że Siarkowa Moc jest niezła, bo dużo blogerek to testuje i raczej sobie chwalą.

Gość kikss
ja kupowałam płyn do prania ubranek niemowlęcych BEBI w almie. Ostatnio w Rossmannie kupiłam mydło malinowe z peelingiem, bardzo fajny drapak za małe pieniądze, fajnie pachnie.

Gość gość
uzywam takich kosmetykow bop czemu nie najbardziej to lubie szmineczke no tak jak zwykle no jest no 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość Jaamajka
ja kiedyś wygrałam rózne kosmetyki w ich konkursie na facebooku, ciągle tam mają jakieś konkursy. Muszę powiedzieć, ze byłam z tych rzeczy bardzo zadowolona.

Gość gość
nie znam :(

Gość gość
ile wam płacą za reklamę? bo kampanię rozkręcacie że zaraz strach będzie na forum wejść żeby nie wdepnąć w waszą reklamę

Gość gość
krem barwa siarkowa moc posiada szkodliwy skład, na czele stoi olej parafinowy-substancja silnie komedogenna, przyczyniająca się do rozwoju trądziku, zaskórników. Ponadto krem posiada zapach cytrusowej kostki do wc. Używałam tego kremu zanim nie podjęłam studiów związanych z kosmetologią. Obecnie używam szamponu piwnego- raz w tygodniu jako zmywacz nagromadzonych substancji po olejowaniu, typowy sls'owy szampon

Gość gość
A co złego jest w reklamie???dzis swiat zyje reklamami,mamy z nimi doczynienia praktycznie wszędzie???a Ty jakbys sie dopiero narodziła

Gość gość
Zła jest reklama szemrana, jak ta powyżej. Albo piszemy, że to jest reklama i wtedy wypisujemy peany, albo zamykamy pyszczki i nie udajemy zachwyconych użytkowniczek. Marketing szeptany to najgorsze internetowe cholerstwo, bo przez niego trzeba tracić masę czasu, żeby dotrzeć do prawdziwych i rzetelnych opinii.

Gość gość
11.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie prawda,zadna reklama nie ma tytułu reklama wiec wszystkie reklamy sa szemrane???

Gość gość
ja dostałam kiedyś mydło rózane takie w wielkiej kostce. Musiałam pokroić na 2 cześci bo mam chyba za małą rękę :) Pachnie pięknie i ogólnie jest fajne tylko, ze drogie :/ Nie rozumiem o co chodzi z tą reklamą o której piszecie? Kazda firma się teraz reklamuje, co dopiero koncerny. Ja tam wolę wspierać firmę z Polski.

Gość gość
znam krem siarkowy,kiedys stosowałam był ok. innych nie znam

Gość elisabetha
ja też nie lubię takich ukrytych reklam; Ukrytych, bo w telewizji czy gazecie widać, że to jest reklama, to jest jasno oznaczone, tak, jak i "lokowanie produktu" np., a tu ktoś opłacony podaje się za użytkownika czegoś i za pieniądze zamieszcza pochlebne opinie. Mnie takie praktyki od danej firmy po prostu odrzucają, uważam, że to nieuczciwe a nieuczciwości nie mam w zwyczaju finansować.

Gość goscik
co to za firma? pierwsze slysze. lubie polskie kosmetyki ale ta mi sie z farbami kojarzy :)

Gość mruk1
jaka reklame? zadałam pytanie, bo wole poznac opinie zamiast zdecyduje sie cos kupic. Jak bym zadałą pytanie o Nivea albo Eris to też bym była ich pracownikiem? hahaha, niezłe teorie spiskowe. Wnioskuję z odpowiedzi ze nikt nie zna, albo zna jakis 1 produkt, czyli nic sie nie powiedzialam. Przepraszam ze pytam. Idę napić się soku Hortex (pewnie dla hortexu tez pracuję i próbuję wam go wcisnąc)

Gość gość
jezu, przestań się bronić, spamerko, bo tylko się pogrążasz... :o

Gość gość
boze ale wy ludzie dziwni jestescie, dziewczyna pyta a tu już spamerka. Ja ci nie pomoge bo nic tej firmy nie kupowalam.

Gość gość
mają kiepski szampon rumiankowy

Gość gość
Mydełka mają fajne. Szampon kupiłam raz i był bardzo niefajny. Nie dość, że pienił się jak Ludwik z turbo, pachniał jak oranżadka w proszku, to jeszcze mocno kolorowany, nie wiem po co. Kicha. Do prania ręcznego zużyłam. Bałam się go.

Gość gość
ja lubie mydlo siarkowe, bardzo pomoglo mi na cere

Gość paulinka3

Jeżeli chodzi o kosmetyki naturalne, to ciekawą opcją są np kosmetyki piwne, mowa  o czymś takim https://piwnekosmetyki.pl Zastanów się, nad tym i spokojnie przemyśl.

Gość Romka

Przyznam szczerze, że nie jestem znawczynią tej marki i niewiele w tej kwestii pomogę bo ja głównie używam Bielendy a teraz najwięcej serii fresh juice i peelingu gruboziarnistego z sokiem z limonki. Ekstra detoksykuje i normalizuje skórę