Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak namówić męża na staranka

Jak namówić męża na staranka pomocy

Polecane posty

Gość jak namówić męża na staranka

Mąż odmawia seksu w dni płodne, chociaż mówi, że nie ma nic przeciwko dziecku. Po prostu wymysla wtedy jakieś bóle głowy, jakieś nie wiadomo co, albo czeka az ja zasne i dopiero idzie do łóżka. Zwodzi mnie tak już 4 cykl. Ma małe potrzeby seksualne odkąd bierze leki na nadcisnienie. Co robić?

Gość gość
pogadać szczerze - bo widać wcale nie jest gotowy na dziecko. Ile masz lat?

Gość gość
Jesli odmawia seksu tylko w dni plodne ale nie ma nic przeciwko posiadaniu dzieci to moze nie do konca go informuj w jakiej fazie cyklu jestes. J jednak jestem za sZeroscia, pogadaj z nimod serca i jesli toie zalezy na dziecki to mu to jasńo powiedz

Gość gość
Może zamienimy się mężami? Bo mój chce, a ja nie :) !

Gość gość
nazwyczajniej w świecie skuś go - faceci to wzrokowcy - przypadkiem ubierz mini, albo nie zakładaj stanika - zrob tak żeby oszalał i marzył tylko o seksie byle tu teraz i szybko :) mi mąż do tej pory mówi że miałam takie mokre oczy napalone - od tego dnia synek ma już 3 latka :)

Gość gość
Mojej dalekiej znajomej mąż tak się migał, a to go głowa bolała, a to źle się czuł. Niby dziecka chciał, ale nic z tym tematem nie robił, a dodam, że on musiał się podleczyć, bo nasienie kiepskawe miał. W końcu doczekali się (nawet dwójki), ale co dziewczyna się miała, to szok. Paradoks. Ja powiedziałabym otwarcie - jak chcesz, to rób coś z tym, a nie się migasz. A jak nie jesteś gotowy, to też powiedz, a nie kombinujesz jak kucyk pod górkę. Nic na siłę. Z tym, że licz się z tym, że w każdym momencie mi nagle może ochota minąć także, czy głowa zaboleć, albo nagle będę mega ciekawy film chciała obejrzeć. Możemy udawać, że nic się nie dzieje.