Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona9419

Ból

Polecane posty

Gość ona9419

Cześć! Mam nadzieje, ze będzie mi ktos w stanie pomóc. To już 3 dzień od kiedy okropnie boli mnie lewy jajnik. To nie są bóle miesiączkowe, to sa ostre, inne bóle. Jestem w 23 dniu cyklu a cykle mam ok.32 dniowe. Kochałam sie z chłopakiem w czasie owulacji dwa razy (w 19 i 21 dniu cyklu), zawsze z prezerwtywa i nigdy nic sie do pochwy nie dostało. Jedynie za drugim razem lekko sie obsunęła, ale myślę, że to nie mogło byc powodem bo przecez górą nic sie nie wydostanie. Do bóli jajników dochodzi jeszcze ból piersi, taki jak przed okresem, ale chyba trochę za szybko, wraz,liwośc na dotyk. Do tego mdli mnie czasami. Boli mnie głowa. Goraczki defakto nie mam bo jest 36,6-36,7, ale moja temparatura to zazwyczaj 35,9. Bol z jajnika czasami promieniuje na prawy jajnik a czasami idzie jakby w górę, a czasami boli wszystko jak podczas okresu. Do tego czasami jelita sie odezwą. Kiedys miałam torbele. Podejrzewam, że mogły powrócić, ale wtedy jeszcze nie współzyłam. CZy takie objawy też mogą sie pojawić kilka dni po zapłodnieniu? Bardzo prosze o pomoc.

Gość gość
A co ci lekarz na to powiedział? Byłaś choć u rodzinnego?

Gość ona9419
Własnie porblem polega na tym, że jestem za granicą i musze poczekac na ubezpieczenie i nie moge teraz iść do lekarza. Przed wyjazdem byłam u ginka na kontroli i niby wszystko ok, a tu bęc :/

Gość ona9419
Czy ktos bedzie w stanie stwierdzić? :(