Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam mały problem . Mam 20 Lat i jestem dziewicą . W osatnim czasie chciałam współżyć z chłopakiem . Ale mamy mały problem a mianowicie Kiedy próbował we mniie wejść strasznie mnie bolało . Próbowalismy juz pare razy . Myślałam nawet ze to moze przez gumek on nie moze wejsc . Co moge zrobic zeby w koncu nam sie udało . Bardzogo kocham i chce właśnie z nim to przyżyc .. A nie da sie . Pomocy :(

Gość gość
Musisz się całkowicie odprężyć i wtedy bez problemów się uda, najwidoczniej coś Cię blokuje, może obawiasz się bólu. Nic na siłę, w końcu się uda :)

Gość gość
wal do gina-chirurga, to pod znieczuleniem Cię rozdziewiczy, oczywiście nie swoim penisem a skalpelem. Nie zwlekaj, bo stracisz faceta. O zabiegu mu nie mów!

Gość gość
spróbuj delikatnie cienkim dildem rozepchać pochwę i w szczytowym podnieceniu wepchać dildo aż po szyjkę macicy. Błona na 100% pęknie.

Gość Kajosz
Tak, teraz posypią się błyskotliwe rady... A to co powinnaś zrobić to wyluzować się, nie możesz się bać. Zanim przejdziecie do czynów odpowiednio się rozgrzejcie. Odpowiednio długa gra wstępna powinna pomóc. I zadbaj o to by warunki były sprzyjające, by nie było ryzyka, że ktoś może wejść, że macie mało czasu. Najprawdopodobniej jesteś spięta i psychicznie zablokowana

Gość gość
Co za barany doradzają c**przebijanie błony lub rozciąganie ;) to nie jest problem błony czy budowy ciała, tylko psychiki. Raz próbowałaś, zabolało i teraz podświadomie nie jesteś jeszcze na to gotowa. Nie spieszcie się z tym, rozluźnij się, zadbajcie o spokój i fajną atmosferę... i chyba lepiej byłoby aby na ten pierwszy raz spróbować z pozycją kiedy to Ty jesteś na górze, sama wtedy będziesz decydować o wszystkim, o powinno dać C***ewien komfort psychiczny.

Gość gość
spróbuj mikserem :D