Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniazpoznania31

Pomoge najbiedniejszej osobie

Polecane posty

Gość aniazpoznania31

Tak jak w temacie najbiedniejsza osoba uzyska odemnie paczke żywieniową lub finansowa datek o ile to wykaże. Zostawcie swoje historie i maila odezwe sie do tej osoby mailem a w ramach podziękowania ta osoba napisze na forum że pomogłam.

Gość aniazpoznania31
Czekam do 23 na historie i maile. To nie prowokacja pomoge ze szczerego serca do najpotrzebującej osoby odezwe sie mailem i ona zda relacje na forum w ramach podziekowania.

Gość gość
Akurat uwierzę ,że najbiedniejsza osoba siedzi na internecie i czeka na Twojego e maila. Wśród znajomych popytaj ,może ktoś z ich otoczenia potrzebuje wsparcia. Wiem ,że na forum e-mamy są kobiety, które wspierają takie akcje. Może tam napisz?

Gość stara modelka bez związku
wklejam to co mnie poruszyło z wątku "bebiko bardzo proszę o pomoc" 02.01.14 MamaSzymonka85 Chetnie przyjme lub tanio kupie mleko Bebiko 2. Jestem w trudnej sytuacji, maz nas zostawil. Mam 2 dzieci, 5 letnia corke i polrocznego synka. Synek byl wczesniakiem, w dodatku z hipotrofia. Bardzo prosze o pomoc, moze ma ktos nie potrzebne mleko bebiko 2? 02.01.14 [zgłoś do usunięcia] kesse gdzie mieszkasz? 02.01.14 MamaSzymonka85 Mieszkam w kujawsko-pomorskim, 35 km od Bydgoszczy 02.01.14 aglinka Daj jakiś mail 03.01.14 MamaSzymonka85 moj email: gwiazdeczka851205@wp.p l Bardzo dziękuję oczko.gif

Gość gość
Może idz do domu samotnej matki i tam komuś pomóż , myślę że to byłby naprawdę dobry pomysł :) tutaj każdy może cię oszukać sa tez strony gdzie np. rodziny zbierają paczki

Gość aniazpoznania31
To jednorazowa drobna pomoc wspieram ludzi biednych hospicja domy chorych przytułki i postanowiłam pomóc i tutaj raz jedyny to będzie drobna paczka ale może komuś bardzo potrzebującemu sie przyda.

nie każda taka osoba to naciągacz nie wiesz co Tobie może się jeszcze przytrafić w życiu

Gość aniazpoznania31
Dziekuje za maila jak nie odezwie sie nikt bardziej potrzebujący do godziny 23 to napisze do mamy Szymka i zrobie jej paczke.

Gość gość
Ja bym chciala taka paczke otrzymac 885.,.363544

Gość gość
Nikt nie jest pewien nawet jutra. Bardzo ładnie z Twojej strony ,że chcesz pomóc. Poszukaj innego forum , gdzie ludzie piszą o swoich problemach. Znając to forum zaraz się zacznie......:((

Gość WulgarnaMichalina
Najlepiej jakby udostępnili w aptekach cyjanek, albo eutanazje nie byłoby cierpienia

Gość aniazpoznania31
stara modelka dziękuje do tej Pani napewno sie odezwe jeśli żadnej innej dramatyczniej histori nie będzie a ona tutaj napisze w ramach podziekowania że pomogłam i żeby ludzie przekonali się że są dobrzy ludzie na świecie. Moge zrobić tylko jedną paczke bo już sporo pomogłam w tym miesiącu dlatego to będzie drobny gest pomocy.

Gość aniazpoznania31
Czy możesz dać linka do innego? bo ja tylko tutaj z tego forum korzystam i szczerze powiedziawszy tutaj siedzi dość biednych ludzi którzy piszą jak im niedobrze jest że nie mają co jeść dlatego chciałam pomóc ale jeśli znasz inne to podrzuć link

Gość gość
http://forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html popatrz tam :) dużo jest wiarygodnych ludzi , którzy nawet skany dokumentów mogą C**przysłać, i możesz naprawdę pomóc!!!

Gość moherowy berecikk
pomóż bebiko bardzo proszę :)

Gość aniazpoznania31
W porządku dziękuje

Gość gość
nie ma za co:) często czytam forum na gazeta.pl i tam są spoko ludzie:)Wszystkiego dobrego Tobie!! Cieszę się ,że jeszcze istnieją Ludzie:)

Gość biednakasia22
jestem mamą 4 miesięcznej Oliwki jestem bez pracy chłopak uciekł jak sie dowiedział że jestem w ciąży nie mamy co jeść mieszkam u koleżanki kątek ona już mnie ma dość.. Rodzice mnie wyrzucili z domu nie chcą mnie znać . pracuje na czarno od czasu do czasu wyśle wszystkie skany tobie na maila napisz biednakasia2222@gmail.com

Gość aniazpoznania31
Kasiu odezwe sie do ciebie na maila jeśli nikt do 23 nie napisze

Gość aniazpoznania31
Temat zamknięty osobą której pomoge jest Kasia za pare dni jak dojdzie paczka to tutaj napisze

Gość kaktusik niebieski
a co z bebiko :(

ale szkoda, że nie bebiko... jak wrócę ze szpitala i poukładam sobie sprawy to może uda mi się odezwać do bebiko... póki co mam nadzieję, że będzie miała czym wykarmić maluszka

aniazpoznania31 Napisz proszę co Ciebie skłoniło do pomocy najbardziej potrzebującym. Nie wierzę, że np.wygrałaś w lotto ;)

Gość gość
Witam.Wejdzie Pani na moje kto pomoze kto powie jak zyc.Ja juz nie wiem tam Pani przeczyta o moja prosba.Dziekuje z gory.

Gość moherowy berecikk
Ja też pomagam jak mogę. Pomoc innym jest tym samym uczuciem kiedy my otrzymujemy coś od kogoś tyle że spotęgowanym. Pomoc komuś i wiedza że dana osoba jest szczęśliwa oraz jej " dziękuję " jest zachętą by pomagać dalej. Pomoc bierze się z serca , doświadczenia lub szczęścia. Pomoc po prostu bierze się z miłości do bliźniego czyli najważniejszej nauki Jezusa. Jezus równierz nie potrafił odejść obojętnie nawet w gniewie. Nie wszystkim chciał pomagać i swoim uczniom przykazał gdzie będą pomagać a gdzie nie będą , jednakże nie potrafił odmówić pomocy jeżeli osoba go błagała. To właśnie pomoc, Bierze się z wnętrza siebie. Ona się zradza z Ducha Świętego!

moherowy berecikk pięknie napisałaś/łeś :)

Gość goscias
pomóżcie mi się nauczyć na sesję i kolokwia dopuszczające do niej ;( o biochemioo

Gość gość
ojjj ale zazdroszczę Ci tej biochemii... pomyśl ile osób chciałoby być na Twoim miejscu. Ilu osób na to nie stać. Ucz się by innym spłacić pewien dług, że akurat TY masz taką możliwość !!! Trzymam kciukasy za Twój mocny charakter :)

Gość 3xnie wiem
I co? Dotarła ta paczka ? Bo to juz ponad tydzień minął od deklaracji :)

Gość 3xnie wiem
Bebiko ktoś wysyłał * Mamie Szymonka85 * ?