Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cefałka

tak mi wstyd

Polecane posty

Gość cefałka

rozstałam się z facetem... miałam zły dzień i byłam trochę fochowata.. a on powiedział na mnie pod nosem ''j***** szmata''... potem jak zrobiłam mu o to awanture kopnal mnie tak mocno, ze mnie do teraz boli:( kazalam mu sie wynosic.. :( tak mi wstyd, ze bylam z kims takim:((

Gość totor
:( co za gnój z niego, czas teraz na kogoś innego. Dobrze ze z nim juz nie jestes

Gość gość
lepiej ze teraz go w******as niż jakbyście np. po ślubie było. o 21:41 jakiś k***s się wypowiedział, ale to pewnie pokroju tego Twojego faceta. taki ktoś jak ten Twój nie zasługuje nawet na spluniecie...dobrze zrobiłaś. Nigdy mu już nie zaufaj, bo na początku sa takie słowa, a potem wystartuje z łapami

Gość cefałka
już mnie kopnął tak, że mam siniaka i mnie noga boli :/

Gość gość
kiepska prowokacja.

Gość cefałka
to niestety nie jest prowo :/

Gość gość
dobrze że h**a pogoniłas...

Gość gość
lepiej ze przekonałaś sie o nim teraz niz gdybyście byli o krok naprzód.. taki facet nie jest wart uwagi kobiety, nie dość ze wyzywa to jeszcze bije.. cham i prostak..

Gość cefałka
powiedział, że sie nie wyprowadzi bo ja mu tak każę..:(( i nadal siedzi w drugim pokoju:((

Gość gość
daj mu szanse.. kopnij go wiesz gdzie i przebacz mu :-)

Gość cefałka
dlaczego mam mu przebaczyć?

Gość gość
Cefałko, jeszcze nieraz w zyciu bedziesz miala focha, nerwa, zly dzien - kazdy ma. I co, zawsze bedzie Ci z tego powodu ublizal? Odpowiedz sobie na pytanie, czy chcesz byc z kims, kto Cie nie szanuje, dla kogo jestes szmata. Jesli teraz mu odpuscisz, to sie bedzie powtarzac, na bank, bo zostawiasz mu te mozliwosc. Pogon gada. Jesli obawiasz sie dalszych nieprzyjemnosci, wezwij brata, bliska kolezanke, rodzica - i przy nich kaz mu sie zmywac, od razu. Moim zdaniem jesli ugrzezniesz z takim kims, to dopiero bedzie wstyd, bo teraz to juz swiadomie. Pamietaj, musimy szanowac samych siebie. Wszystkiego dobrego.

Gość cefałka
:((

Gość cefałka
czy któraś z was miała podobną sytuację? jak to się skończyło?

Gość gość
jak cie traktowal jak szmate to dobrze zrobilas

Gość cefałka
nie traktował mnie tak.. tylko tak powiedział i ten kop to był pierwszy raz takie zachowanie ://

Gość gość
Kochana, wiem, ze Ci ciezko i bardzo wspolczuje Ci takiej niespodzianki. Powinnas jednak wziac pod uwage, ze w sytuacjach kryzysowych widac prawdziwe "ja" czlowieka. Twoj partner nie zdal testu, skoro tak wulgarnie Cie obrazil i w dodatku zastosowal akt agresji fizycznej, bo akurat bylas foszasta. Pozwolisz mu zostac - predzej czy pozniej to powtorzy, bardzo prawdopodobne, ze z wiekszym nasileniem chamstwa i przemocy.

Gość cefałka
nikomu z bliskich o tym nie mówiłam :((( głupio mi się przyznać.. byłam z nim 6 lat... to tak boli.. nie mam co ze sobą zrobić:(( boje sie, ze juz nie pokocham....... najgorsze jest to, ze on nie widzi swojej winy! bardzo cierpie.. nawet w pracy widza ze jestem ''zmeczona''... nie wiem jak to przezyje. samotnosc i wielka pustke.

Gość gość
przezyjesz jak wiele ludzi przezylo cos takiego, potrzeba tylko troche czasu

Gość cefałka
przynajmniej schudne, bo nic mi sie nie chce jesc;/ jem tylko jak juz mi tak burczy w brzuchu ze mi niedobrze..

Gość gość
wiesz co C***owiem ja miałam trochę podobnie. To znaczy byłam stosunkowo krótko bo tylko pół roku ale też go kochałam.. Ale tylko ja bo on do mnie nic nie czuł- zachowywał się momentami okropnie. Już nie wspomnę, że cięgla odwoływał spotkania.. Widzieliśmy się kilka razy. Na koniec też wyszło szydło z worka. Co prawda nie uderzył mnie ale nasz kłótnia była telefoniczna wiec kto wie co mógł zrobić w realu. W każdym razie też usłyszałam dużo niemiłych słów. Od tego że mam stulić m*rde do głupich c*p itp. I wiem ile Ciebie teraz to kosztuje bo mnie to wtedy też bardzo bolało i boli. A sytuacja już dość stara bo ma prawie rok. I cóż też bardzo się boje że nigdy nie zapomnę i nie pokocham nikogo innego. Ale głęboko wierzę, że to kiedyś się stanie. Tobie też tego życzę a tym co zrobił ja powiedziałabym i rodzinie i policji bo nikt nie ma prawa Cię kopać. On Cię wywrócił? Gdzie Cię kopnął?

Gość cefałka
w udo ;/ mam siniaka co prawda małego, ale ciągle boli

Gość cefałka
na policję napewno nie bede niczego zgłaszać

Gość gość
Już sama wizyta na policji to byłby stres dla Ciebie, jasne. Ale dostałaś sygnał ostrzegawczy i możesz zapobiec dalszej agresji na sobie. Wybór - odpuścić czy wywalić gościa ze swojego życia - należy do Ciebie. Nie schrzań sobie tego życia, dziewczyno.

Gość gość
Jak to w udo? Siedziałaś? Czy wręcz kopnął leżącego?...

Gość gość
facet nie mówi na kobietę szmata bez powodu, a jeżeli byłaś z tak beznadziejnym facetem to co to o tobie swiadczy ?

Gość gość
Odczep się od niej, przecież pisze, że to się zdrzyło pierwszy raz. Po 6 latach każda z nas byłaby w szoku, co wylazło z dotychczas w porządku faceta.

Gość gość
Ty z 02:18 jeszcze napisz, że nie bije się bez powodu... Co za pajac.

Gość gość
ty pajacynka nawet nie wiesz jak kobiety potrafią psychicznie zamęczyć człowieka, ja żadnej nigdy nie uderzyłem, aczkolwiek jakby która uderzyła pierwsza to by musiała podnosić sie z podłogi

Gość gość
Czyli zgadłam, że facet, bez komentarza. A od cefałki się odczep, bo skoro gostek był z nią tyle lat, to najwidoczniej nie jest męcząca psychicznie. Przestań sugerować, nie twór mitów. I jeszcze jedno: skoro byłbyś w stanie pobić kobietę i w ogóle drugiego człowieka, toś d_ a nie mężczyzna, bo są inne sposoby na spacyfikowanie zezłoszczonej osoby, no i jeśli ktoś startowałby do ciebie z rękamo, to raczej też nie za niewinność. "Bohaterze"...