Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka411

trądzik

Polecane posty

Gość Olka411

Hej dziewczyny ; ) mam pewien problem, chodzi o trądzik, jest ktoś może w podobnej sytuacji??

Gość gość
Ile masz lat i jaki masz typ trądziku?

Gość gość
18 lat, żadnego typu mi nie określili, ale przeważnie są to ropniaki...Nic mi nie pomaga, brałam 4 msc antybiotyki było ok, a teraz znowu się zaczyna.Nie wiem już co robić.

Gość Alicja7776
Ja na trądzik mam ten zestaw - www.skracaj.com/3e22.html im mnie on pomaga. Biorę go i stosuję od czterech miesięcy i teraz jest nieźle. Krosty przestały mi wyskakiwać, a te stare już prawie całkiem zanikły.

Gość gość
srAlicja, żeby ci ktoś przypadkiem w ten spamerski zawirusowany link nie kliknął...

Gość gość
Spróbuj zrobic serię zabiegów z kwasami w gabinecie kosmetologicznym. Jakie kwasy to już C***owinni dobrać na miejscu po ocenie kondycji cery. Mi bardzo pomogły zabiegi z kwasem pirogronowym, salicylowym i azelainowym.

Gość gość
okłady z mleka jesli chodzi o domowe sposoby, przemywanie twarzy żelem do higieny intymnej i plukanie jej wodą mineralną. do tego polecam dużo wody, zielonej herbaty. Zrezygnuj ze słodyczy, kawy, tlustuch i slonych potraw. Zacznij pić zioło o nazwie CZARNUSZKA. dziala swietnie na cere, do tego poprawia wyglad wlosow i powieksza biust ;) DLA ODWAŻNYCH: urynoterapia (przemywanie moczem) wpływa zbawiennie na cerę. Wyprobowane, sprawdzone, potwierdzone. Mocz poranny- bardzo wazne.

Gość gość
nie po to organizm wydala mocz by to potem stosowac

Gość gość
Mocz to same toksyny i odpady z przemiany materii z całego organizmu

Gość gość
11.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie prawda,nie masz wiedzy skoro tak piszesz,

Gość gość
w moczu znajduję się substancje zwana mocznikiem. Poczytaj o tym... Nikogo do niczego nie namawiam. Męczcie sie z trądzikiem :)

Gość gość
11.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie po to organizm wydala mocz by to potem stosowac 11.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Mocz to same toksyny i odpady z przemiany materii z całego organizmu To tylko ten gałgan pisze głupoty bo nie ma zadnej wiedzy

Gość gość
No masz znowu szemrana reklama,a mocz gdzie???

Gość gość
niektorzy chodzą do dermatologa od paru ladnych lat i nie (np ja). Sprobuj z tym moczem czy mlekiem. Naprawdę działa. I nie uzywaj za duzo mazideł. Ja przerzucilam sie kremy bb. dają radę

Gość gość
od ładnych paru lat i nic*

Gość gość
Bo dermatolodzy nie umieja leczyc tradzika,nie znaja istoty powstania choroby

Gość gość
mocz jest najlepszy podczas okresu najbardziej kaloryczny

Gość gość
a skad wiesz ze podczas okresu twój mocz jest najbardziej kaloryczny????

Gość gość
ale ty wklejasz głupoty jak zwykle,niczego sama nie potrafisz tylko zaraz małpujesz,nie masz swojego zdania ani charakteru

Gość gość
11.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ale durna ze az durna,teraz widzisz jaki Ty poziom reprezentujesz,dno totalne

Gość Olka411
moczem też już próbowałam, kosmetyków BB też i nic ;( teraz kupiłam sobie te tabletki visaxinum, zobaczymy co będzie, jak efektów nie będzie zmienię dermatologa i wtedy napisze co i jak ;) ale dziękuję bardzo za propozycję.