Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Objektywna

Co stanie sie z nasza Polska gdy PiS dojdzie do wladzy

Polecane posty

Gość Objektywna

Czy bedzie nam dobrze lub zle

Gość gość
Może będzie lepiej na zielonej wyspie, która wyszła czerwona.

Gość hztre
Bedziemy sie uczyc histori z tv trwam tylko o Smolensku

Gość gość
Nareszcie głupi ludzie przestaną słuchać kłamstw Tuska, może wreszcie zaczną samodzielnie myśleć

Gość cacsa
Wole Tuska niz zaklamanego Kaczynskiego ktory w zyciu po za glaskaniem kota do niczego logiczneo nie doszedl a wrecz narod tylko sklucil i w nienawisc wprowadzil jak zaden czlowiek wczesniej

Gość ZZZzniecierpliwiony
Na pewno będzie uczciwiej. I prawo rządniej niż teraz I bardziej mądrze stanowione prawo. Przynajmniej BOR nie będzie nosił sukienek premierowej..Ja jednak bardziej skłaniam się ku Solidarnej Polsce.

Gość gość
Wole tego tamtego. Ja żadnego nie wole, ani Pana Tuska, ani Pana Kaczyńskiego, ani Pana Palikota, tu powinny być wielkie zmiany, niestety nie będzie nigdy. Kolesiostwo ogarnęło cały ten system.

Gość gość
wolę Tuska, choć to mierny polityk, lepszego nie widzę. Kaczyński? - dno!

Gość gość
Myślałam o premierze Macierewiczu... idealny człowiek na właściwym stołku., idiota, ale nasz człowiek, ekspert od wszelkiego złego. Zdaję się na stare powiedzenie "głupi ma szczęście"

Gość gość
Piś? nigdy w życiu!

Gość gość
Żal mi was. Oni wszyscy siebie warci, zamiast zebrać sie i wywalić ich wszystkich z z sejmu to wy sie obrzucacie który lepszy, i jeden i drugi i trzeci i czwarty to dno! Trzeba być debilem żeby popierać któregokolwiek z nich. Zresztą polityke i tak mam w doopie

Gość gość
I to jest właściwe miejsce na politykę. Bo rozważanie, która opcja lepsza, to tak jakby pytać: lepsze szambo szersze, czy lepsze głębsze? A to przecież wszystko jedno - abysie sie goowno w nim zmieściło.

Gość gość
Wszyscy politycy to zakłamani złodzieje, bez względu na to czy z prawa czy z lewa. Powyższe porównanie do szamba trafione w 100%

Gość gość
Nie można porównywać polityka ze zwykłym zakłamanym złodziejem. Bo jak złodziej ukradnie mi pieniądze, to ja i moje dzieci nie będą miały co jeść do następnej wypłaty. A jak polityk przeforsuje złodziejski lub bandycki zapis prawny, za który dostanie zegarek albo duzą bańke czy wczasy na Krecie (biedny kret) - to milion dzieci i starców nie mają co jeść do końca życia. Albo muszą oślepnąć, bo nie mogą zoperować prostej, banalnej jaskry. Dlatego KAŻDY polityk za najmniejszy przekręt powinien być publicznie wieszany na stadionie narodowym przy odsłonietym dachu w czasie deszczu. Wówczas mielibyśmy klasę polityczną przez wielkie K.

Gość ZZZzniecierpliwiony
"""""" gość Nie można porównywać polityka ze zwykłym zakłamanym złodziejem. Bo jak złodziej ukradnie mi pieniądze, to ja i moje dzieci nie będą miały co jeść do następnej wypłaty. A jak polityk przeforsuje złodziejski lub bandycki zapis prawny, za który dostanie zegarek albo duzą bańke czy wczasy na Krecie (biedny kret) - to milion dzieci i starców nie mają co jeść do końca życia. Albo muszą oślepnąć, bo nie mogą zoperować prostej, banalnej jaskry. Dlatego KAŻDY polityk za najmniejszy przekręt powinien być publicznie wieszany na stadionie narodowym przy odsłonietym dachu w czasie deszczu. Wówczas mielibyśmy klasę polityczną przez wielkie K. """"""" Dlatego ja napisałem o tworzeniu mądrego prawa.Mając również na myśli , likwidację głupiego.Prawo mądre działa na korzyść większośc***Prawo głupie wspomaga nie licznych i ograniczonych. Ten rząd nie rządzi. On chce rządzić i rządzenie udaje.

Gość gość
A ktory rzad poradzi sobie ? jesli Pis to zapewniam ze w Polsce pozostana tylko sami menele nierobisie ktorzy okradac beda wszystko i babcie z moherami na glowie ktore pilnowac beda koscielnych lawek

Gość gość
K***IN MIKKE :D

Gość gość
Zastanawiasz się co będzie jak PiS dojdzie do władzy? A czy kiedykolwiek zapoznałaś się z programem tej partii? Wątpię, bo gdybyś zapoznała się z programem , to podobałoby ci się i popierałabyś tę partię, bez względu na sympatię do osoby jej lidera. Program tej partii jest przyjazny i dobry dla ludzi, w ich interesie. Pytanie tylko czy byłby realizowany , czy tylko tak jak PO skończy się na obietnicach bez pokrycia? A potrafisz ocenić co z nami robi rząd PO? Popatrz , teraz wymyśla wprowadzenie alkomatów dla kierowców, pomyśl jaka to kasa i biznes dla kolesi sprzedających alkomaty. A dla kierowców, każdego z osobna, wydatek kilkuset zł, a potem opłaty coroczne za legalizację alkomatów i inne kosztowne kłopoty związane z utrzymaniem tych alkomatów w sprawności. Dodaj do tego mandaty za niesprawność alkomatów. I tak interes PO się kręci a Polacy są dojeni z kasy. W taki sposób rządzi PO, a otumanieni ludzie popierają wszystkie sposoby skubania ich z kasy bo głosują na PO. Nie jestem zwolennikiem PiS, ale pozostaje stać się zwolennikiem programu tej partii. bo nie ma innej przyjaznej ludziom. Nie ma na kogo głosować, niestety.

Gość gość
gosciu nie zapluj sie :) sliny ci zabraknie PiS to partia oszustow i zlodziei i kazdy przedszkolak o tym wie:) Jak widze i slysze prymitywnego Blaszczaka i jego filozofie wypowiedzi to nasuwa sie pytanie ilu debili kryje w ukryciu ta Partia jeszcze po za Hoffmanem i uposledzonym na punkcie Smolenska, Kaczynskim

Gość ZZZzniecierpliwiony
Tragedia Smoleńska nie jest upośledzeniem. Ta tragedia nie jest wyjaśniona.Tak jak i groby katyńskie miały być nie wyjaśnione i ulec zapomnieniu. Naród ,który nie chce wyjaśnienia swoich tragedii na miano narodu nie zasługuje.I nadal będzie popełniał te same błędy. Pamiętacie kto powiedział """ jaki prezydent taki zamach """.. Zapomnieliście też o mirabelkach i o szczawiu? Nie pamiętają ci co Narodu Polskiego nie szanują. Niech od razu napiszą kim są i o co im chodzi.Polak nie musi co chwila oddawać daniny krwi by zaspokoić żądania innych.

Gość gość
"Tragedia Smoleńska nie jest upośledzeniem. Ta tragedia nie jest wyjaśniona." Popatrz tylko na tych oszołomów, którzy ją "wyjaśniają". Z tytułami profesorów. To jest dopiero upośledzenie.

Gość gość
Co ma religia smoleńska (wyznanie zamachowe) do tematu "rozwodnicy, eks, wdowcy". to nie miejsce pisać o przygłupach. Swoją droga strach pomyśleć co będzie jak pis-dy dojdą do władzy. czarna doopa.

Gość gość
"czarna doopa."... ...przekrojona na krzyż ;)

Gość gość
Jak PiS-zielcy do wladzy dojda "Wtedy bedzie sie dzialo, oj dzialo" kazdy kupi sobie kota :)

Gość gość
Albo kota dostanie.

Gość gość
Oddajciie Slask Niemcom - przynajmniej bedzie lad i porzadek na poludniu Polski a reszta niech sobie rzadzi Pastor Kaczynski - przynajmniej jeden kanal telewizyjny wam zapewni do modlitwy.

Gość gość
Zgoda. Ale jak granice śląska przesuniecie pod Wyszogród. W innym przypadku - NIE ODDAMY ŚLĄSKA!! NIE ODDAMY ŚLĄSKA!! ŚLĄSK JEST NASZ!! A co! Jak przej....ne - to dla wszystkich ;)

Gość gość
O slasku decyduja slazacy a nie pastuchy polskie

Gość gość
Albo śląsk od morza do tatr!!! Albo! NIE DAMY ODERWAĆ ŚLĄSKA OD MACIERZY!!!!! Wybieraj hanys ;)

Gość Yarrek Katchynsky
Keine zakamuflowana opcja niemiecka in Sopot