Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brodawczaki krtani leczenie

Polecane posty

Gość gość

Witam, szukam rodziców których dzieci borykają się z uciążliwymi brodawczakami krtani. Istnieje możliwość leczenia brodawczaków krtani szczepionką o nazwie cidofovir, która niestety nie jest dostępna na polskim rynku i nie jest refundowana przez NFZ. Istnieje możliwość sprowadzenia szczepionki przez jeden ze szpitali ale odpłatnie. Jedna ampułka kosztuje około 5 tys. zł., z jednej ampułki można zaszczepić dwoje a nawet troje dzieci. Niestety jedno dziecko może potrzebować od 5 nawet do 20 dawek. Szukam rodziców, którzy są zainteresowania takim leczeniem dla swoich dziec***Proszę o kontakt mailowy slonko4244@wp.pl

Gość wiki99
Do wyboru do koloru teraz jest jeśli chodzi o inhalatory. W ogóle mam poczucie, że jest moda na takie leczenie. I dobrze, bo moim zdaniem jest efektywniejsze. Aparat mam akurat polskiej firmy - Sanity Simple. Inhaluje skutecznie, wydajnie, nie muszę się obawiać o to, że po takiej jednej sesji litr leku mi zejdzie...a są takie aparaty, które strasznie kradną substancję i wcale jej do dróg oddechowych nie podają, tylko gdzieś w powietrze.