Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanek

Polecane posty

Gość gość

mam "kochanka" od od 5 miesięcy i nie uprawialiśmy sexu...mam ogromną ochotę aby się z nim przespać ale nie mogę się przełamać..chciałabym spróbować jak to jest z innym dodam, że jestem w związku 13 lat i tylko miałam jednego partnera seksualnego przez te lata...

Gość gość
jak to jest, że innym kobietom to tak łatwo przychodzi ?!

Gość gość
Kochanka od miesięcy bez seksu? Wiesz co znaczy słowo kochanek:)?

Gość gość
hahahhahaha chyba nie ?!

Gość gość
zostań z tym jednym, możesz się bardzo rozczarować z nowym i co wtedy?

Gość gość
ale co w tedy ?? co masz na myśli...

Nie jest Ci żal tych 13 lat ? :) No chyba, że Twój partner postępuję podobnie... Na Twoim miejscu zastanowiłabym się raz jeszcze. Może to po prostu przyjaciel skoro od 5 miesięcy nic między Wami nie zaszło, przemyśl to :)

Gość gość
no właśnie jest mi żal tych 13 lat...ale to kiedy ja mam spróbować czegoś innego ?! od 5 miesięcy ale tylko pare razy się widzieliśmy można policzyć na palcac*****ednej ręki ..całowaliśmy się tylko i nic nie mogę się przełamać...nie wiem jakie emocje później u mnie wystąpią

Możesz sobie później tego nie wybaczyć, już nic nie będzie takie samo. Wyobraź sobie jak Twój partner spojrzy C**prosto w oczy z czułością, a Ty nie będziesz mogła tego odwzajemnić bo będziesz czuła do siebie odrazę... :( No i po drugie, wyobraź sobie, że Twój ukochany stoi teraz przed takim dylematem, jak się z tym czujesz?

Gość gość
wiesz ostatni przydarzyła mi się taka sytuacja że ja nakryłam mojego jak próbował posuwać inną przeżyłam szok...wybaczyłam ale wraca ta scena do mnie i teraz to chyba nie mam skrupułów..to właśnie mój mąż zabił wszystko co dla mnie miało sens...że sex tylko z jednym i to na zawsze...ale moje poglądy po tej sytuacji się zmieniły..

Gość gość
ups..dokładnie hahaha :)

Gość gość
Skoro jeszcze nie spaliście z sobą To jeszcze nie jesteście kochankami. Więc i On nie jest twoim kochankiem. Raczej macie z sobą mały romans.

Gość gość
no to jak to nazwać...bardzo dużo ze sobą rozmawiamy nawet już padło słowo kocham...a może to jest przyjaźń...już sama nie wiem..?! co robić myślę nad tym aby dać sobie spokój i nie ciągnąć tego dłużej ...choć już przez ten czas nie raz próbowaliśmy się ze sobą nie kontaktować..to zawsze któreś z nas się złamało.

Gość gość
wypnij się i zamknij oczy.

Gość gość
hahahhahahahha...ale się uśmiałam :)

Gość gość
fajnie pomarzyć w myślach to chyba już z nim wszystko robiłam...jak to przenieś do realu ..

Gość gość
A co jesli maz wypadnie blado przy kochanku...?ale przynajmniej bedziesz miec porownanie,moze sie okazac ze stracilas 13lat by poznac prawdziwy sex...:-)

Gość gość
A co jesli okaze siw ze maz wypada blado przy kochanku?

Gość gość
Bedziesz miec porownanie,moze sie okazac ze stracilac 13 lat aby dopiero teraz zobaczyc jak prawdziwy sex wyglada

Gość gość
no właśnie i tego się obawiam ale może tez się okazać że mąż jest z******ty w łóżku i już nigdy więcej nie będę chciała jego wymienić ...

Gość gość
a może też się to tak ciągnie bo miedzy mną a "kochankiem" nie ma namiętności bo wydaje mi się że jak się ma kochanka to się po prostu z nim sex uprawia a nie zastanawia się czy to zrobić czy nie..

Gość gość
:) :)

Gość gość
beznadzieja