Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to już zdrada

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj wdałam się w dyskusję z moją koleżanką. Zwierzyła mi się, że jakiś czas temu poznała na czacie chłopaka, młodszego od nas o 3 lata (mamy po 24 lata) I na początku rozmawiali na czacie, później przenieśli się na skype, jednak nie rozmawiali ze sobą tylko pisali na czacie i oglądali się w kamerkach (nie wiem dlaczego nie rozmawiali) No i zaczęła się wkręcać, bo ten chłopak jej wciąż pisał, jaka jest piękna, jakie ma piękne oczy, że by się chętnie do niej przytulił itp. A na nią to podziałało, ponieważ brakuje jej takiego czegoś w jej długoletnim związku. I pewnego dnia ona nago przy nim się masturbowała swoim wibratorem, podobno ten chłopak w tym czasie się zadowalał. Po tym incydencie przestała się do niego odzywać, bo jest jej głupio. Jak dla mnie takie zachowanie to już zdrada, i gdyby mi tak zrobił mój facet to bym mu jaja urwała. Koleżanka się oburzyła, że to tylko wirtualne żarty i mam się wyluzować. I tak się zastanawiam, czy to ja jestem jakaś dziwna, czy ona?

Gość gość
nie wiem co w twoim pojeciu zdrada jest a co nie jest ale nie mnie to oceniac 🖐️

Gość gość
a ile razy ja juz przerznal

Gość gość
przez internet to nie zdrada

Gość gość
wg mnie zdrada: widział ją w intymnej sytuacji, która powinna zostać zarezerwowana dla jej chłopaka :(

Gość gość
O zdradzie mozna mowic tylko wtedy gdy facet wlozy siusiaka do pipki :)

Gość gość
ale jej nie przeleciał

Gość gość
Według mnie to nie zdrada

Gość gość
Moja żona nie ma nic przeciwko takim figlom.

Gość gość
Po pierwsze to jest zdrada Po drugie podziwiam odwagę tej paniusi. A co jak za jakiś czas facet zacznie ją szantażować zdjęciami wykonanymi ze stopklatek? Ale te baby są głupie

Gość gość
Moim zdaniem to nie zdrada jednakże ja bym nie wybaczyła takiego czegoś chłopakowi. Uważam że w związku takie zachowanie jest niedopuszczalne nie ważne która strona to zrobiła.

Gość gość
Jak dla mnie to już jest zdrada.

Gość gość
Różnie mówią, że pocałunek nie zdrada, lacha nie zdrada, na wyjeździe nie zdrada, z prostytutką nie zdrada, ale ja wiem jedno: nie chciałbym takiej kobiety. Może dlatego jestem sam, bo prędzej czy później w każdej dostrzegam k******o.

Gość gość
Dla mnie zdrada. Zdrada to nie tylko seks, można zdradzić drugą osobę tylko psychicznie i wcale to nie będzie mniej bolesne.

Gość gość
nie wiem czy zdrada, wiem ze babeczka sie nie szanuje rownie dobrze moglaby to robic za tokeny na stronie z kamerkami