Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika kryszalowa

Powroze kilku osobom

Polecane posty

Gość Dominika kryszalowa
Zosiu- dla Ciebie ja odpowiadałam tylko raz . Ta pierwsza niby odpowiedź to podszyw.

Gość Dominika kryszalowa
Grażyno: oczywiście że tak. Ja tu widzę że bardziej to ty nie dajesz miłości szansy..niż miłość tobie..powinnas więcej wychodzić, więcej czasu spędzać poza domem, wyjdź do ludzi..i pokochaj siebie. Przestan się obwiniać za nie powodzenia. Zamiast narzekać zacznij wierzyć w to że to od ciebie zależy czy będziesz szczęśliwa..

Gość asentraaaaaaa
Dziekuje Ci A czy mozesz mi powiedziec jeszcze kiedy w koncu bede szczesliwa i znajde milosc?Agata 14-09-1985

Gość gość
Magdalena, 28.12.1988, co czeka mnie w tym roku, dobrego i zlego??

Gość gość
daria 16.05.1983 jak wygląda w kartach moję życie uczuciowe,jest ktośź kto naprawde kocha?

Gość Dominika kryszalowa
Marleno: podaj datę urodzenia partnera

Gość Dominika kryszalowa
Agato: owszem będziesz szczęśliwa ale to jeszcze nie teraz..tak samo z nowa miłością. Bo teraz będzie taki okres użerania się z przeszłościa u ciebie ja tak myślę że latem powinno coś zacząć się dziać na lepsze:)

Gość gość
Ania, 04.03.1983 kiedy zajdę w ciążę?

Gość gość
Magda, 13.08.1977, czy nastąpi spokój w rodzinie, małżeństwie

Gość gość
Wróżko, 23.06.1992 Marlena. Co mnie czeka w tym roku? Wielkie dzięki! :)

Gość Dominika kryszalowa
Magdo: ciężko powiedzieć tak ogólnie rok powinien być w miarę wporządku bez większych problemów, jedynie jakąś przejściowa chorobę widzę ale zapewne ją wyleczysz. Tak samo z uczuciami jakieś chwilę słabośc***otem znów szczęście i tak na zmianę.. Unikaj kłótni. Gdyż ten rok może budzić w Tobie jakiś żal do kogoś, jakieś kłótnie..dlatego zachowaj spokoj w każdej sytuacji:)

Gość gość
Beata 13.07.1988 Co mnie czeka w tym roku dobrego? Jakas praca? Wyjazd?

Gość gość
wróżko pominełas mnie,daria jestem na tej stronie:)

Gość Dominika kryszalowa
Dario: u Ciebie przede wszystkim brak motywacji.. Musisz zacząć myśleć o sobie w bardziej pozytywny sposób:) więcej radości wpuścić w swoje życie, zacząć cieszyć się z małych rzeczy, pokochać samą siebie, zapomnieć o tym co było i żyć tym co jest teraz..twoje życie uczuciowe narazie jest nijakie ale ty to możesz zmienić..zainwestuj w siebie, zacznij wierzyć w to że miłość jest blisko..bo tak też jest ale póki ty nie podejmiesz walki ze swoim życiem..to wszystko będzie stało w miejscu..wtedy poznasz kogoś kto cię pokocha..i stanie się to w takim momencie że nawet nie będziesz wtedy tego oczekiwać:) .

Gość gość
Dziękuje. A możesz mi jeszcze powiedzieć, czy zaczniemy znów ze sobą rozmawiać i kiedy to nastąpi, bo trochę ostatnio się pokłóciliśmy i obecnie nie gadamy Anka 22.10.1978 ,,,, Jacek 22.06.1970 Dziękuje z góry!

Gość weronka11111111111
Witam po proszę wróżbę weronika24.01.1993 jak wygląda mój związek z lukaszem co o mnie myśli i czy kocha tak jak na poczatku pozdrawiam

Gość gość
dominiko,a ten który jest teraz ze mną?jaki jest kocha?a jeśli nie on tokto?daria 16.05.1983.a z tą motywajcą prawda:)tylko jak się zmobilizować?:)

Gość weronka11111111111
Podaje datę chlopaka 08.10.1991

Gość Dominika kryszalowa
Aniu: może to głupio zabrzmi ale problem z tobą polega na tym że zbyt na tą ciążę naciskasz..za bardzo jej chcesz..poprostu się rozluźnij przestan nerwowo dążyć do niej..zapomnij na jakiś czas o tym że c***otrzebna ciąża. Ty w nią zajdziesz ale postaraj się powiedzieć sobie tak że zajde to zajde nie to nie.. Zajdziesz wtedy gdy nie będziesz o tym myśleć, w najmniej oczekiwanym momencie, tylko postaw na spontaniczność i zabawę, radość z odbywanych razem stosunków nie automatycznie byle by zajść daj na luz!:) .

Gość gość
Ania, dzięki

Gość gość
anna,01.08.1979r. czy sie rozwiode i czy spotkam dobrego faceta

Gość Dominika kryszalowa
Magdo: spokój w rodzinie będzie ale nie teraz teraz jest atmosfera pełna wybuchowosci i nerwów..musi jedno z was pójść na kompromis..innej rady nie ma.. Co do małżeństwa to dobrze by wam zrobiła krótka rozłąka tak żeby znów za sobą zatesknic i na nowo rozpalić emocje:)

Gość Dominika kryszalowa
Marleno: możliwa propozycja wyjazdu za granicę być może do pracy. Poza tym nie zaniedbuj znajomych:) oni cię potrzebują. W tym roku jeszcze widzę bardzo dobre lato..być może coś się wydarzy co cię tak uszczęśliwi:)

Gość Dominika kryszalowa
Beato: u Ciebie nie widzę żadnych propozycji wyjazdu na ten rok, ale możliwe że sama postanowisz gdzieś wyjechać:) małe spięcia w rodzinie i delikatne problemy zdrowotne ale poradzisz sobie ze wszystkim gdyż jesteś silną kobieta:) możliwa wygrana w lotto w najbliższym czasie:)

Gość gość
Agnieszka 15-09-1984 kiedy urodzę dziecko

Gość gość
dziekuje za wrozbe, hmmm chcialabym jeszcze zapytac, jak w zyciu osobistym i z chlopakiem... magda 28.12 1988

Gość Dominika kryszalowa
Aniu: kłótnia was nie rozdzieli, daj mu czas niech sobie odpocznie, przemysli, nie naciskaj,odsun się przynajmniej na tydzień od niego i zajmuj swoimi sprawami tak jak gdyby nigdy nic, jak mu przejdzie on sam do ciebie przyjdzie i wtedy porozmawiajcie na spokojnie o tym co zaszło do dwóch tygodni powinno się poprawić:)

Gość gość
dziekuje za wrozbe, hmmm chcialabym jeszcze zapytac, jak w zyciu osobistym i z chlopakiem... magda 28.12 1988

Gość gość
Dziękuj***ardzo,,,, Ania :)

Gość Dominika kryszalowa
Weroniko: można powiedzieć że jesteś szczęściara..łukasz kocha cię wciąż tak samo jak na początku waszego związku, jest osoba mało pokazująca uczucia ale wewnątrz jego serce należy do Ciebie, jednak to on chciałby dominować w waszym związku dlatego czasami pogrywa sobie z tobą i odstawia różne numery..ale poza tym nie chce cię stracić:-)