Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika kryszalowa

Powroze kilku osobom

Polecane posty

Gość gabrysiuniaaa
Gabriela 1 marca 1984 r. Czy mężczyzna, z którym widuję się od 7 miesięcy jest moim partnerem docelowym?

Gość gość
Przepraszam ona to rok 1994 ; Grzegorz 05 październik 1993 Żaklina 27 Maj 1994 Mam ostatnie pytanie moja dziewczyna niedługo chce zacząć studiować boje się ze to rozwali nas związek dlatego ze ona chce w innym mieście w Krakowie i tam chce mieszkać w akademiku albo u jej cioci a co wtedy ze mną boje się ze zostawi mnie samego w Częstochowie smutas.gif a ja bez niej nie wytrzymam jak to będzie proszę cały czas o tym myślę Wiec mam 2 pytania czy nasza miłość jest prawdziwa i czy będziemy szczęśliwi

Gość gość
Przepraszam ona to 1994 rok Grzegorz 05 październik 1993 Żaklina 27 Maj 1994 Mam ostatnie pytanie moja dziewczyna niedługo chce zacząć studiować boje się ze to rozwali nas związek dlatego ze ona chce w innym mieście w Krakowie i tam chce mieszkać w akademiku albo u jej cioci a co wtedy ze mną boje się ze zostawi mnie samego w Częstochowie smutas.gif a ja bez niej nie wytrzymam jak to będzie proszę cały czas o tym myślę Wiec mam jeszcze 1 pytanie czy nasza miłość jest prawdziwa i czy będziemy szczęśliwi proszę będę wdzieczyny za odpowiedz i przepraszam za błąd

Gość micky35
Prosze , o odpowiedz wrozby czy w polsce bede szczesliwa i pracowala czy bede musiala wyjechac za granice do pracy, wioletta ur,14.04.79

Gość lalalalallqlqlqllqllalallalala
Dzień dobry, pani napisała , że nie wróży małolatom. Ale proszę chociaż o maleńką podpowiedź. Jestem w 3 gimnazjum i muszę wybrać kierunek do LO. Biologia albo matematyka. Moi nauczyciele mówią każdy co innego. Nikt mi nie pomoże wybrać. Od 3 lat jestem już załamana bo od nie wiem co wybrać.Jagoda 19.04.98r. Co wybrać architekturę czy medycynę? Proszę odpisać cokolwiek chociaż jaki mak umysł czy humanista czy ścisły. Proszę

Gość gość
20maj75r Jadwiga co z moja pracą i ogólnie jakie zmiany w 2014r dziekuję :)

Gość gość
Kiedy poznam przyszlego meza i kim on bedzie? Dziekuj***ardzo. Agnieszka 15.01.1989

Gość gość
nie ma znaczenie do jakiego liceum pojdziesz idiotko, a w tych czasach najlepiej od razu do zawodowki, po liceum gowno masz, a tak to chociaz zawod juz bedzie, jak nie dostaniesz sie na studia to mozesz isc do pracy, a jak dostaniesz to i tak bedziesz juz miec 1 zawod

Gość gość
Anna 08.06.1980 I co dalej ze mną będzie? Jestem na zakrecie.

Gość wrozka kikuta
anna - wyjdziesz na prostą

Gość gość
prosze o wróżbę wiola 06.04.1975 na co choruje czy wyzdrowieje, co z tym moim zdrowiem

Gość gość
Grzegorz 05 październik 1993 Żaklina 27 Maj 1994 Mam ostatnie pytanie moja dziewczyna niedługo chce zacząć studiować boje się ze to rozwali nas związek dlatego ze ona chce w innym mieście w Krakowie i tam chce mieszkać w akademiku albo u jej cioci a co wtedy ze mną boje się ze zostawi mnie samego w Częstochowie smutas.gif a ja bez niej nie wytrzymam jak to będzie proszę cały czas o tym myślę Wiec mam jeszcze 1 pytanie czy nasza miłość jest prawdziwa i czy będziemy szczęśliwi

Gość gość
s********j z ta zaklina, zaklina? wtf? co za ohydne imie, k***a grzechu p*****l sie jelopie

Gość gość
przepuklina hahahhahh

Gość Julia18
prze puka

Gość gość
Ej no ludzie?! Czy wyście zwariowali? Ja w temacie wyraźnie napisałam że powroźe kilku osobom a nie dziesiątkom ludzi..poza tym ma być tylko po jednym pytaniu a wy zadajecie po 3pytania i potem muszę wracać do was bo dopytujecie się.. Rozumiem że każdy chce wróżbe ale spójrzcie sami ile tu osób się wpisało i ja mam wam wszystkim powrożyć przecież bym musiała cały weekend spędzić tutaj..a założe się że jakbym zaczęła już wróżyć to wciąż by nowe osoby się dopisywały.. Nie dos że robię to dla was za darmo i staram się a wy nie szanujecie mojej pasji tylko jebbb..pytanie, data i ciul ma odpisać i się dopominacie że kiedy wy...

Gość gość
zrobiło się zamieszanie bo weszła tu inna "wróżka" a będziesz jeszcze wróżyć?

Gość gość
wiedzialam ze to prowo,laski nikomu nie robisz, pani wrozko jaka pani wazna,

Gość gość
łaski nie laski miało być

Gość gość
ej no dokladnie, sama zakada temat na forum gdzie nawet glupi wie jak to funkcjonuje, ze ludzie zlatuja sie jak sepy, nie umie sprecyzowac oczekiwan a potem pretensje. Nikt ci nie kazal odpowiadac po 5 razy tej samej osobie, a ty SAMA tak robilas, jezeli ktos zadaje jedno pytanie za drugim, to sie pani inteligentna wrozko ignoruje takiego osobnika jezeli juz mu na 1 odpowiedzialas i zaznacza sie wyraznie, nawet co drugi post, ze odpowiadasz tylko na 1 pytanie. I leci sie po kolei, ale pani "wrozce" tez sie nie chcialo. A teraz za czyjas glupote karze innych, ktorzy trzymali sie "regulaminu", zenada. Ale racja, łachy nam nie robisz

Gość gość
ej no dokladnie, sama zakada temat na forum gdzie nawet glupi wie jak to funkcjonuje, ze ludzie zlatuja sie jak sepy, nie umie sprecyzowac oczekiwan a potem pretensje. Nikt ci nie kazal odpowiadac po 5 razy tej samej osobie, a ty SAMA tak robilas, jezeli ktos zadaje jedno pytanie za drugim, to sie pani inteligentna wrozko ignoruje takiego osobnika jezeli juz mu na 1 odpowiedzialas i zaznacza sie wyraznie, nawet co drugi post, ze odpowiadasz tylko na 1 pytanie. I leci sie po kolei, ale pani "wrozce" tez sie nie chcialo. A teraz za czyjas glupote karze innych, ktorzy trzymali sie "regulaminu", zenada. Ale racja, łachy nam nie robisz

Gość Dominika krysztalowa
Nie bądźcie takie mądre. Sobie policzcie ile osób tu się wpisało ciekawe czy wam by się za darmo tak chciało k***a siedzieć tyle na forum i wróżyć! Pisałam że powroźe kilku osobom to co sapiecie teraz głupie krowy.. Nikt wam się nie kazywał tu wpisywać bo ja mam prawo sobie odejść stąd kiedy mi się to podoba.

Gość gość
Nie denerwuj się, kafeterianie tacy sa :) Niewdzięczni 🌻

Gość gość
sluchaj no prymitywie jeden, pseudowrozko z D**Y wyjeta, glupia krowa jestes TY, bezczelna chamska wywloka, nikt cie nie zmuszal sie tu udzielac, przylazlas z wlasniej nieprzymuszonej woli a teraz obrazasz ludzi! I sie nie zesraj z tym "za darmo", w d**e sobie wsadz te grosza nie warte wrozbki na 2 zdania, macisz ludzia w glowach i chuy wie za kogo sie do tego uwazasz. WON z for publicznych paskudna babo!

Gość Dominika krysztalowa
To po h*j prosiłas o wróżbe? Jedną bym miała mniej heh i wróżylabym tym którzy szanują moje hobby..myślisz że wszystko ci się należy i fochy pokazujesz jak dziecko co lizaka nie dostało..rusz d**e z domu i idź weź się za życie lepiej.

Gość gość
nie sraj juz tak bo cala kanape zasrasz, zadnej wrozby mi nie dawalas wiec swoje pretensje wsadz w d**e. I nie p*****l ze wrozylabys tym ktorzy szanuja twoje hobby, bo wrozylas tym, ktorzy zadawali po pare pytan, a tym co czekali nie. Focha to tez tylko ty pokazujesz, k***a j******a jakas, obrazona na swiat, bo wlazla na forum i dziwi sie, ze ludzie pisali hahah idz lepiej sie na glowe przebadaj

Gość gość_aga
Po co w ogóle wracalaś na to forum i to z pretensjami jakimiś. Skoro nie chciało sie dokonczyc wrożb, to poprostu wystarczylo olać ten wątek. faktycznie jakaś niezrownoważona chora baba