Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to poronnienie

Polecane posty

Gość gość

Wieczorem wczoraj wyszła rózowa szeroka kreska sadziłam ze dziś wyjdzie naprawde ładna bo co dnia była troszke lepsza niż poprzednia a tu... ledwo widoczna- co sie stało?

Gość gość
Napewno nie poronienie, moze za male stezenie jest w moczu. Idz na badanie krwi to jest bardziej prawdopodobne niz testy.

Gość gość
A test tej samej firmy czy innej?

Gość gość
Właśnie może test powtorzyc

Gość gość
I test 08.01 słabiuteńka prawie biała kreska, 7:00 II test 08.01 (inna firma tez słaba ale troszke rozowa kreska) III test 09.01 5:00 cienka rózowa kreska IV test 09.01 19:30 kreska wyrażna rózwowa V test wykonany dziś rano taki sam jak IV i I kreska ledwo widoczna. Na krew nie moge pojechać bo mnie szef nie chce z pracy pościć :( ratujcie boje sie ze zamiast mocniejsza kreska jest słabsza...

Gość gość
Nie martw się u mnie pierwszy test byly wyrażne dwie kreski w drugim tez a na 3 dzien cieniutenka wyblakla rozowa, a jestem w czwrtym miesiacu ciazy. Bez obaw:)

Gość gość
Myślisz? juz kiedys straciłam ciąze boje sie tego a bardzo bym chciała tego dzidziusia.. do gin dopiero w nastepnym tyg. jak wroce do domu, moge jakos zabezbieczyc sie przed utrata dzidziusia?

Gość gość
nie przemeczaj sie:) odpoczywaj i bez stresowo:) a masz jakies objawy? bo ja np czuje sie jakbym wogole w tej ciazy nie byla:) zero dolegliwosci a jednak wszystko wporzadku..

Gość gość
dosyc dlugo sie staralam o ciaze z narzeczonym bo ponad dwa lata juz nas wysylali do kliniki nieplodnosci a tu jednak stal sie cud:) tez robilam te testy jak glupia polecialam do gin ale powiedziala ze za wczas i zebym przyszla za dwa tygodnie to tez mialam jakies watpliwosci i zastanawialam sie czy jestem w tej ciazy czy nie:)

Gość gość
jesli nie plamisz, krwawisz to nie moglas poronic, jakby cie brzuch bardzo mocno bolal czy jakbys miala jakies skurcze, ale jesli nic takiego nie bylo to mysle ze nie masz czym sie przejmowac

Gość gość
trochę boli mnie brzuch, tak jak jajnik.... a poza tym to mam mega ogromne (.)(.) i ciagle mi się pic chce ale nie kawy:( a ja kocham kawe... trudno dla dzidzi wszystko. najważniejsze ze plamienia zero:) ale ostatnio tez nie było plamienia dostałam krwotoku i po wszystkim boje się powtorki wkoncu 2 lata czekałam na ponowne II kreseczki... Kochane wiem ze spokoj i spokoj i jeszcze raz spokoj ale ja w miejscu wysiedzieć nie mogę:) Dziękuje że mogę na was liczyć