Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizabeth0702

termin LIPIEC 2014

Polecane posty

Gość Elizabeth0702

Witam wszystkie ciężarne :) dodałam nowy post bo nie moge nic znalezc na Lipiec. Jak sie czujecie drogie mamy ? na jaki dzien wyznaczono Wam pierwszy termin? długo sie staraliście o maleństwo ?

Gość Elizabeth0702
dzięki, jednak moze sie jakas mama odezwie na moj nowy post:)

Gość gość
Ja mam na 26 lipca 2014, ale syna urodziłam 2 tyg wcześniej więc lekarz nie wyklucza, że około 14 nawet lipca urodzę drugie. Na początku czułam się fatalnie wymioty, zawroty i bóle głowy to samo w pierwszej ciąży miałam. Masakra. Teraz jestem w 4 miesiącu i ciągle łapie przeziębienia. Na szczęście już nie wymiotuje. Cieszę się bardzo , że jestem w ciąży. Mój synek ma 5 lat i trochę różnicy już jest. Niestety nie zaliczamy się z mężem do super płodnych więc o drugą jak i zresztą o pierwszą długo staraliśmy się. Ale zaszłam naturalnie. Miałam dwa samoistne poronienia, ale szybko się pozbieraliśmy i stwierdziliśmy , że nie ma co się poddawać. Nigdy nie miałam żadnego odpukać zabiegu, więc potem szybciej mogłam starać się dalej o ciążę. Brzuszek już mam spory. Czuje ruchy dziecka, ale takie łaskotanie, motylki już od 1,5 tyg. Na razie nie wiem co będzie za płeć, chcieliśmy mieć niespodziankę chociaż coraz częściej myślimy co będzie .