Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biomag34

Biomag opinie

Polecane posty

Biomag Polska jest wyłącznym dystrybutorem aparatów i sprzętu medycznego do magnetoterapii pulsacyjnej firmy Karel Hrnčíř - Biomag®, na terenie Polski południowej. Zapraszamy do dzielenia się opiniami o firmie/produkcie!

Magnetoterapia Biomag usuwa w pierwszej kolejności skutki choroby takie jak ból, obrzęk, stan zapalny, jednak celem nadrzędnym jest usunąć, przyczynę choroby poprzez biostymulację chorych komórek i ich powrót do normalnego funkcjonowania. Dzięki temu lista chorób i dolegliwości które mogą być skutecznie leczone Biomag jest bardzo długa.

Gość ewelina31
Witam. Mam 40 lat. Zdiagnozowano u mnie zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego. Bóle migrenowe, zachwiania równowagi bardzo utrudniały normalne funkcjonowanie. Z czasem doszło do zwyrodnienia odcinka piersiowego i lędźwiowego. Regularnie korzystałam z przepisanej mi rehabilitacji, natomiast nie przynosiła większych efektów. Po jakimś czasie miałam okazję korzystać z terapii Biomag, do tych zabiegów podchodziłam jak do poprzednich, nie wierząc, że cokolwiek mi już pomoże. Dziś mogę normalnie się poruszać, odczuwam ból, ale nie jest już tak dokuczliwy i pojawia się rzadko.

Gość gość
Jest możliwość sprawdzenia zabiegów aparatami Biomag w Warszawie. Jest to pięć dni bezpłatnych rehabilitacji, które można kontynuować odpłtnie. Byłam w takim gabinecie na Woli i przez trzy tygodnie postawili mnie na nogi.

Gość gość
Też korzystałem z bezpłatnych zabiegów Biomag, ulga po pierwszym tygodniu taka sobie, ale zaryzykowałem dalej. Po kolejnych dwóch tygodniach odczułem dużą poprawę, a wręcz ustąpienie bólu który towarzyszył mi kilka lat. Zdecydowałem się na swój aparat i po dwóch miesiącach pracy w domu jestem bardzo zadowolony, choć na początku byłem sceptyczny. Ujął mnie profesjonalizm osób które tam pracują i o dziwo sami dzwonią, pytają, dobierają programy przy różnych dolegliwościach. Każdemu mogę polecić z czystym sumieniem gabinet na Woli w Warszawie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Widzę same teksty promujące Biomag.

Gość gośćhub
hmb-podaj przyklad

Gość gość
cena jest oszustwem? co za debil..

Gość Michałgggg
Byłem na jednym spotkaniu myślałem że będę boki zrywał momencie gdy pani magnetyzowała wode. Miałem uczucie że jestem urabiany. Jestem inżynierem i niestety szybko wyłapałem że pani prowadzącą nie ma żadnej wiedzy z zakresu fizyki. Nie polecam. Ciągle zastanawia mnie skąd mieli mój nr telefonu.

Gość Daje Siebie
Kupiłeś i chcesz oddać? MASZ TAKIE PRAWO. Nie wiesz jak? Zgłoś się do fundacji Daje Siebie. www Daje Siebie com - oni pomogom

Gość gość
biomag działa to jest niesamowite, stawy bolały mnie od 15 lat i w końcu ulga. wielkie dziekuje i polecam każdemu

Gość gość
w biomagu na ulicy Kościuszkowców w Warszawie leczono mi łokieć tenisisty, jestem bardzo zadowolony z efektów, pełen profesjonalizm

Gość Aleksandra39

kupiłam urządzenie biomag do domu dla rodziców bo mieli spory problem z dojazdem na zabiegi. szczególnie działa dla mamy na bolące ramiona ale co ciekawe tata też zaczął używać i jest bardzo zadowolony. cena wysoka ale najważniejsze że pomaga

Gość Kris

Ja mam zamiar kupić czy to na pewno działa?

Gość emika

Te urządzenie to naprawdę fajna sprawa. Dzięki magnetoterapii pozbyłam się nawracających bólów kolan, walczyłam z tym tak naprawdę od lat a po kilku zabiegach poczułam ogromną ulgę

Gość ina

Potwierdzam, urządzenie działa i jest skuteczne. Tylko trzeba oczywiście przejść kilka terapii i to regularnie, wtedy efekty są najlepsze

Gość Karolina

a wie ktoś moze jak to jest po zabiegach operacyjnych? można go stosować? Moja mama jest pol roku po operacji kregosłupa (przepuklina) chetnie bym jej kupiła. I domyslam sie że to urzadzenie pewnie nie jest tanie, mozna go kupić na raty?

Gość luka

Profesjonalne urządzenie Biomag kosztuje kilka tysięcy, ale moim zdaniem kwota nie jest wygórowana jeśli chodzi o efekty jakie przynosi. Co do stosowania po zabiegach operacyjnych, to jak najbardziej można stosować, w końcu magnetoterapia pulsacyjna 3D stwarza optymalne warunki do łagodzenia bólu, gojenia oraz do ogólnej regeneracji organizmu.