Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Modelowanie ciała

Polecane posty

Gość gość

Witam. Noszę rozmiar 38-40. Od pewnego czasu nie ćwiczę, przez co moje ciało zaczyna wiodczeć. Zaczynam dzisiaj znowu ćwiczyć callanetics, (który jest świetny na wszystko). Chce wyszczuplić talię i lekko zaokrąglić pupę, troszkę wyszczuplić wewnetrzną stronę ud. Jestem klepsydrą i nie chce chudnąć za dużo, max 5kg. Nie zależy mi na chudości, chce być kształtna. Czy przy normalnej diecie da się to zrobić, bez bezsensownych diet 1000kcal, dukanów itp?

Gość gość
mozna tylko nie jedz po 18 mysle ze skoro juz cwiczylas to sama najlepiej wiesz co robic aby uzyskac wymagane efekty

Gość gość
A i czy ktoś zna ćwiczenia maxymalnie zpłaszczające brzuch i modelujące wcięcie w talii?

Gość gość
na brzuch to brzuszki ale czy one faktycznie splaszczaja trzeba systematycznie miesnie brzucha trenowac zeby byly efekty. Ja cwicze z chodakowska to po pol roku miesnie sie juz zarysowaly ale czy brzuch jest plaski to bym nie powiedziala. A na wciecie w talii to najepiej skrety tulowia albo hula hop ponoc dobry.

Gość gość
na brzuch cwiczenia izometryczne na talie twister.

Gość gość
Ja np nie lubie Chodakowskiej....nudzi mnie to jej spokojne "daj rade itp". Nie ukrywam- mój ideał to Beyonce lub J.Lo niż Anja Rubik czy pani ewa. Właśnie moim problemem jest to że zawsze szybko spaduje z bioder a talia robi to 2 razy wolniej. Właśnie zawsze z dużym dystansem do skrętów podchodziłam, chyba czas zacząć. Co myślicie o wspomaganiu tych ćwiczeń gorsetami i masażami?

Gość gość
gorset to pomoze ale wiesz jak on dziala zmiazdzajac zebra i przesuwajac wszystkie wnetrznosci.. masaze nie wiem czy skutkuja nigdy nie probowalam

Gość gość
Właśnie gorset potrafi zwężyć talie nawet o 10cm. Oczywiście nie chce mieć 40cm w talii. ale 60 czemu nie

Gość gość
zawsze tez mozesz isc na kilka zabiegow modelujacych np. na edermologie www.instytutestetyki.net.pl/zabiegi-na-cialo-endormologia-lpg.php Swietnie dziala na cialo. Ja jestem po serii zabiegow i moje cialo jest ujedrnione, zmniejszyl sie cellulit i jestem gotowa na plazowanie