Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po urodzeniu dziecka chodzicie jeszcze na dyskoteki

Polecane posty

Gość gość

A może posiadając potomstwo stałyście się typowymi mamuskai i kapciach?

Gość gość
Nigdy nie chodziłam na dyskoteki, co nie oznacza ze jestem " mamuska w kapciach"

Gość gość
Ja na dyskoteki chodziłam majac 17-18 lat, potem nmnie to już nie rajcowało :D urodziłam majac 29 lat jakos po 10 latach nie uśmiecha mi się chodzić na dyskoteki :P Koleżanka ma natomiast obecnie 28 lat i 3letniego syna, zostawia dziecko z ojcem i imprezuje.Jak jej to daje radość to niech szaleje.

Gość dolorissaaa
ja chodzę na dyskoteki z przyjaciółkami do klubu, zawsze można pogadać, pośmiac się, potańczyć. Mój roczny syn zostaje wtedy z ojcem. Wiadomo że na drugi dzień jestem strasznie zmęczona ale daje radę. Chodzę też (rzadziej) z mężem, wtedy na noc syn zostaje z babcią ale mąż nie przepada za dyskotekami.

Gość gość
a dajecie się poderwać? stawiają wam drinki? :D

Gość dolorissaaa
dodam ze mam 25 lat :) fajnie jest ubrac się w ładną sukienkę, makijaż fryzura, wyjść do ludzi, pobawić się. Non stop w kapciach w domu to oszalałabym a tak to mam energię i pozytywny nastrój aby zajmowac się synkiem a od czasu do czasu wyjść do klubu.

Gość gość
Nie. I nigdy nie chodziłam na dyskoteki, nie kręci mnie to zupełnie. I nie bardzo rozumiem myślisz, że jak nie chodzę na dyskoteki to siedzę w domu? Wychodzimy do kina, teatru, restauracji, znajomych.

Gość dolorissaaa
gość Nie chodzę do klubu na podryw tylko potańczyc****obawić sie, posmiać z ludzmi .

Gość gość
gościu no co ty mamuśką już nikt drinków nie stawia bo przestały być atrakcyjne dla płc**przeciwnej ;)

Gość gość
mamuśkom :P

Gość gość
Ja mam 25 i 3 dzieci , teraz byłam z mamą wyskoczyłyśmy na piwko , wytańczyłam się że hej , ale telefony od męża co pół godz :D .

Gość gość
nie chodziłam przed, nie będę chodziła po ;)

Gość gość
Gadacie głupoty ja poszłam ale nie korzystam z drinków nieznajomych , nawet zostałam poproszona o nr, tel. Ale nie potrzebne mi dodatkowe atrakcje . Mamusia 3 pociech :D

Gość dolorissaaa
matki nie sa atrakcyjne? A czy ja mam na czole wypisane mamuska? haha Mam figurę lepszą niż sprzed ciąży bo codziennie ćwiczę, brzuch mam idealnie płaski. Do tego kosmetyczka, fryzjer. Dbam o siebie i smieszą mnie stereotypy że matka to musi byc od razu zaniedbana i w dresie :D

Gość gość
ja po urodzeniu synka byłam dwa razy- [po to zeby odreagowac troche i wyjsc do ludzi-pobawic sie i wyszalec:) poszłam z kolezankami ale nikt mi nic nie stawial,nie tanczyłam z innymi bo nie czułam takiej potrzeby- poszłam tam w wiadomym celu a nie na podryw:)

Gość dolorissaaa
a faceci owszem chcą stawiać drinki, zagadują itp ale jak już mówiłam nie interesują mnie tego typu znajomości. ;)

Gość Terawitka
Chadzam do klubów i na imprezki,rzadko co prawda,ale mimo 2 dzieci nie mam ochoty zamykać się w domu! Teraz jestem w 3 ciąży i trochę się obawiam,ze już nie będzie tak łatwo:-/

Gość gość
Terawitka - Nie jest łatwo z 3 dzieci , ale jak sobie uplanujesz czas i będziesz wstawać rano to i znajdziesz czas nawet dla siebie . Dzieci trzeba uczyć dobrych nawyków i bedzie dobrze .

Gość gość
Ja czasami chodzę z mężem dziecko wtedy zostaje u babci ale to może raz lub dwa razy do roku

Gość gość
tak bo mąż lubi mnie obmacywać w tłoku i wsadzać mi rękę do majtek, to co mam zrobić

Gość gość
po 3 (i więcej) dzieci na pewno już się nie będzie osobą atrakcyjną

Gość gość
A dlaczego po 3 dzieci nie można być atrakcyjną znam dziewczynę która ma 3 dzieci i wygląda jakby nigdy nie rodziła ma swietna figure zawsze umalowana ładnie ubrana ogólnie bardzo zadbana kobieta

Gość gość
nigdzie nie chodzimy to koniec mamy ze wszystkim po prostu i tak sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
Taa chyba Natalia Boska z rodzinki.pl :D ale ta aktorka w rzeczywistości nigdy nie urodziła żadnego dziecka dlatego tak dobrze wygląda ;)

Gość gość
Ja po 3 mam taki brzuch że mogłabym wyzezbić karoryferek . Jak się chce to sie potrafi . Kobieta powinna być kobietą i zawsze zadbać o siebie . A przeciwniczki to chyba zazdroszczą bo kobieta potrafi po 3 dzieci być szczupłą a one są i tak gube bez dzieci :D

Gość gość
mam 33 lata, dwoje dzieci i chodze do klubu :)

Gość gość
Ja byłam dwa razy w ciągu trzech lat. Raz z mężem a raz z koleżankami. Za to moja mama ostro się rozkręcila.Mieszka poza Polską - i w wieku 40 lat odkryła że istnieją kluby :-) Spodobalo jej się i wyszło na dobre.Odmłodniała kobietka.Zeszczuplała, zaczęla się fajnie ubierać i malować-nie ta kobieta.Teraz jest po 50 i wygląda lepiej niz 15 lat temu (była typową zaniedbaną kurą domową).

Gość gość
Ja w tyg na dyskotece jestem z 4 razy ,plus sobota . ale nie bawię się tam niestety .

Gość oliolalalala
mam 34 lata, mąz 37 i chodzimy to klubu co jakis czas, a na wyjazdach to za kazdym razem odwiedzamy disco, uwielbiamy sie bawic, dzieci 14 i 5 lat:)