Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po urodzeniu dziecka chodzicie jeszcze na dyskoteki

Polecane posty

Gość gość
kobieta z trójką dzieci jest już ud/upiona w domu, niestety polska to nie niemcy, skandynawia czy holandia gdzie mamuśki imprezują, dobrze się bawią i korzystają z życia. polski mąż gowno w domu i przy dzieciach pomoze, a polki robią z siebie męczennice. mój mąż jest z zachodu i on jest tak wychowany że o dom i dzieci dbamy po równo, dla niego to norma i nie trzeba się o nic dopraszać tak jak polskich buców

Częściej niż przed porodem. Nie jestem w ogóle mamuśką, ponieważ jestem przede wszystkim kobietą i żoną a dopiero w dalszej kolejności matką. Nie chodzimy często ponieważ wolimy inne rozrywki niż dyskoteki - jak spokojniejsze randki, albo nocny wypad samochodem gdzieś w krzaki, jednak minimum raz w tygodniu zostawiamy córę i jedziemy randkować i koniecznie ponad 2 - tygodniowe wakacje (takie nasze kolejne "podróże poślubne") spędzamy tylko sami bez dziecka. Potem z nią jedziemy na krótszy wypad. Wszyscy na tym korzystają - i my i corka i nasi rodzice.

Gość gość
w Skandynawii słabo imprezują .

Gość gość
ja tam też nie chcę męża polaka.... :/

Gość gość
ja niestety zostałam mamą w kapciach :D trochę mi brakuje wolności sprzed dziecka

Gość gość
dyskoteki może nie ale puby czy małe knajpki czemu nie. Piwo z koleżankami czy spotkania w gronie znajomych jak najbardziej. Zazwyczaj wychodzimy razem, chyba że jest same damskie grono:) Drinki -raczej nikt ich nie stawia bo to małe miasteczko i się wszyscy znają

Gość gość
niestety ale dziecko to kula u nogi

Gość gość
Dyskoteki?? o jej.. chodziłam jak miałam 16-17 lat.. potem coraz rzadziej.. kilka razy.. jakoś mnie to szczególnie nie kręciło.. dodam, ze wtedy nie było zakazu palenia w takich miejscach, więc wszędzie waliło papierochami.. żadna przyjemność. _ Na dziecko czekałam dłuuugo (8 lat minęło, zanim zaszłam w 3 ciążę, która jako jedyna zakończyła się sukcesem), i skoro nie chodziłam na dyskoteki już od ponad 10 lat przed urodzeniem, to i nie chodzę teraz. _ Za to mam w rodzinie dziewczynę, która urodziła dziecko na 2 miesiące przed skończeniem 17 roku życia.. Teraz jej córka ma 5 lat.. i co? Dziewczyna zmienia często facetów, stroi się, biega w mega wysokich szpilkach, krótkich kieckach, makijaż przesadzony, ciągle na baletach, dyskotekach.. imprezy domowe, morze alkoholu... a dziecko z babcią (swoją drogą bardzo młodą)... ja tego nie pojmuję.. Nie po to ma się dziecko, by ciągle z kimś zostawało.

Gość gość
ja halasliwych dyskotek nigdy nie lubilam, ale chodzimy sobie potanczyc bardzo czesto