Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uslyszala ktoras z was kiedy od kogos LADNA ALE GLUPIA

Polecane posty

Gość gość

Jak bylam dzieckiem uslyszalam dwa razy.. Jak mialam 10, 11 lat.. Bylam cholerna idiotka wtedy jako dziecko.. Teraz jestem inna, ale cholernie sie boję, że kto mi tak powie, boje sie, ze jak sie ubiore lepiej, jak sie pomaluje, jak zrobie ktoras z tych "dziewczynskich rzeczy" to ktos tak powie.. Niby dawno to bylo.. niby nic takiego a ciagle we mnie siedzi..

Gość gość
ja się maluję codziennie i nie boję się,że ktoś pomyśli o mnie jak o słodkiej idiotce. wręcz nie tak sobie myślą.

Gość gość
niech*

Gość gość
Kto Ci tak mowi?

Gość gość
Mi też, albo: "wysoka jak brzoza, głupia jak koza":(

Gość gość z wcześniej
Ja za to często słyszę - nie dość, że taka piękna to jeszcze taka mądra lub - taka inteligentna i taka ładna. Najważniejsze jednak jest to, że te słowa padają z ust osób wykształconych, mądrych i na poziomie, głównie mężczyzn, ale czasem też i kobiet. Komplementy od byle kogo nie robią na mnie wrażenia.

Gość gość
Albo życzenia np. Bożonarodzeniowe, żebym "była mądrzejsza", do tej pory to we mnie siedzi.

Gość Felixtus
Dekatalogowata bez obrazy proszę ale ludzie tego nie rozumieją dlaczego , dlaczego w dzisiejszych czasach, gdy medycyna jest na dobrym poziomie i można tzytzki sobie zmieniać i uszy, nosy, usta , vaginy , naprawiać oczy to dlaczego są nadal kobiety, które wyglądają jak hipopotamice ?

Gość gość z wcześniej
Co z tego jak jakach pokemonica ''poprawi'' wygląd (z g. bata nie ukręcisz) skoro i tak nie zmieni wadliwych genów brzydoty i je może przekazać dalej?

Gość gość
tak , kilka razy. od facetów i od mojej matki :O

Gość gość
Ale wy głupie jesteście

Gość gość
Jeju czy wy nie rozumiecie, ze to nie chodzi o wyglad?

Gość gość
ja nigdy nie uslyszalam czegos takiego no, ale nie jestem ladna :D

Gość gość
Mi tez kiedys babcia złozyla "zyczenia" bozonarodzeniowe powiedzaila "zebym w koncu byla kims"

Gość Felixtus
kobieta 'mądra' powinna mieć cechy zbliżone do tych wymienionych a zatem , kwestia wyglądu i prezencji , zawsze gustownie i stylowo, czyli powinna wiedzieć jak się ubrać przy konkretnej sytuacji i aby nie wyglądać jak strach na wróble i nie zadawać pytań ośmieszających kobietę , konkretnie i na temat bez plotek i cwaniakowania przy kawie i podpuszczania koleżanki na koleżankę a najgorszy typ kobieta, to ta, która co chwilę biegnie do szefa meldując, że koleżanka z grupy znowu puściła bąka i pomieszczenie należy wietrzyć

Gość gość
Felixtus pilnuj lepiej swojego stylu i prezencji ! Matołku ! Przestań obrażać kobiety hipopotamie

Gość gość
Kilka z was usłyszalo.. I nie smuci was to? Nie obraza? Nie sprawia, ze czujecie sie calkiem do d**y? Nie boicie sie, ze znowu ktos wam tak powie? Ja tam sie boje szczerze mowiac malowac, stroic, rozpuscic wlosy, podniesc glowe do gory, bo boje sie, ze ktos mi tak powie, ze nie jestem nic warta, ze tylko mi w glowie takie bzdury czy cos takiego..

Gość gość
JA TO LUBIĘ GŁUPIE IDIOTKI BZYKAĆ łatwo je do łózka zaciągnąć bzyknąć zalać formę to jest fajne

Gość gość
czy tylko ty debilu siedzisz na tej stronie?

Gość gość
Gościu, to wynika z bardzo niskiej samooceny, przecież nikt nie jest alfą i omegą, a człowiek kiedy siebie lubi i szanuje, to też dba o siebie. Musisz nad sobą pracować, nad poczuciem własnej wartości. Tamte osoby widocznie nie są szczęśliwe albo same siebie krytykują, skoro ranią tak innych. Pisałam wyżej, do mnie też tak mówiono.