Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile najwiecej udalo wam sie schudnac

Polecane posty

Gość gość

Ile najwięcej udalo wam sie schudnąć ? tzn ile najwięcej ważyłyście a ile najmniej ?

Gość panna C_inska
musze kupic motor mojej corce 🖐️

Gość gość
najwiecej 86kg pod koniec ciazy po porodzie 79kg dieta chudlam 5kg na miesiac zeszlam do wagi 72kg zaczelam cwiczyc ale odrzucilam diete waze 60kg

Gość gośćwwa
najwięcej ok 58,najmniej 43kg

Gość gość
Najwięcej 11kg w miesiąc Schudlam. Ważyłam 68 kg a jak Schudlam to 57kg Później to po ciąży. Przytylam do 69kg po porodzie ważyłam 61 i Schudlam jeszcze do 56kg

Gość Przyszła mama na paźdz 2013
na porodówce 72,5 teraz 3miesiace po porodzie 58,5. Kiedys 54 jak miałam problemy.-ale waga wróciła.

10kg w 9 dni na obozie wędrownym jako 20 latka z 58kg do 48kg Nie wiem czy to jest najwięcej ogólnie ale w stosunku do czasu to chyba tak.

Gość gość
Najwięcej schudłam licząc kalorie - nie przekraczałam 1300 kcal dziennie (chyba że ćwiczyłam - wtedy jadłam trochę więcej). Nie była to najzdrowsza dieta świata, bo nie umiem zrezygnować ze słodyczy i wolałam zjeść kilka kostek czekolady kosztem kolacji czy innego posiłku... Z 67 kg w 3 miesiące zrobił się 60 kg. Potem skończyłam dietę i przybrałam znowu 4 kg, ale nie błyskawicznie, w ciągu pół roku bodajże. Teraz codziennie rano ćwiczę 40 minut i waga powoli spada, staram się też jeść racjonalniej, nie jem glutenu. Najlepsze efekty miałam, kiedy nie jadłam też cukru, ale niestety, nie dam rady tego utrzymać.

Gość gość
z 78kg do 58kg. 20kg poszlo w kilka miesiecy. Od razu lepiej czlowiekowi!

Gość gość
5-6 kilo nigdy nie ważyłam więcj niż 70 kilo najszybciej schudłam na głodówce 5 kilo w 10 dni

Gość gość
ze 100 kg do 69 kg obecnie duzo pracy ale widac ze mozna

Gość gość
Ja najwięcej ważyłam 76kg przy wzroście ponad 170 cm. Schudłam do 60 kg. Czyli 16 kg. Korzystałam z diety Dukana i South Beach Turbo, do tego ćwiczyłam. Zajęło mi to 4 miesiące - wychodzi po ok. 1 kg na miesiąc.

Gość Big_Mamma
Wzrost 162 Max 77 kg (nie w ciąży) Schudłam z dietetykiem do 64 w pół roku. x Zachodząc w ciążę 65kg Przy porodzie 85kg (!) x Teraz (8 m-cy po porodzie, karmię piersią) - 76kg :((( Znów wybieram się do dietetyka...

Ja mam skłonności do tycia. Więc od ślubu staram się bardzo walczyć o linię. Może na swój sposób jest mi łatwiej, ponieważ liczę się z tym że takim osobom jak ja nie wolno sobie pofolgować bo będę miała wielki problem. Tuż przed ślubem ważyłam 60 kg, po ślubie w rok udało mi się schudnąć do 51 kg, w ciąży przytyłam 11 kg i zrzuciłam je w pół roku po porodzie. Mam 167 cm wzrostu. Niby mogłabym ważyć więcej niż 51 kg wg różnych wskaźników, ale z taką wagą czuję się po prostu najlepiej.

Gość gość
idac do porodu wazylam 79kg, po porodzie 10kg zeszlo wiec wazylam 69 przez pol roku zgubilam 15kg:) i nie mam zadnych!!!! rozstepow ani wiotkiej skory-uprzedam ewentulane komentarze;)

Ja schudlam przez 2.5 roku 17kg :) Kiedy nie moglam pogodzic sie z tym co pokazywakla waga powidzialam sobie DOSC! I wzielam sie za siebie. Nie zaluje choc bywalo ciezko ale czuje sie doskonale choc minione swieta Bozego Narodzenia zrobily swoje :( dalej tzrymam sie diety i cwicze :) Uwazam, ze ciaza i ur dziecka nie usprawiedliwiaja nas - kobiet od dbania o siebie. Jesli kobieta stala sie gruba i nic z tym nie robi tzn, ze jest leniwa i sie jej nie hcce czegos zmeinic, tylko dlaczego takie osobniki narzekaja , ze "maja waleczki" :O

Gość gość
Najwięcej 18kg. W 5miesięcy

Gość gość
15 kg w 4 m-ce

Gość gość
Najwięcej schudłam 15 kg, z 80 na 65. Najmniej w dorosłym życiu ważyłam 53, daaawno daawno temu...

Gość gość
ja po urodzeniu dziecka i odchudzaniu najmniej wazylam 50,5kg przy 175 wtedy cieszylam sie jak glupia,ze prawie 20kg zrzucialam w krotkim czasie po latach jak patrze na zdjecia z tamtego okresu to...anokreksja!!! dzis waze 58kg i tak od kilku lat i jest idealnie:)

Gość gość
jakies 30 kg

Gość gość
nie wiem czy się liczy od porodu w 2 miesiące 13kg ale razem z dzieckiem :D najmniej ważyłam 52kg po pierwszej ciąży, najwięcej 72 przed drugim porodem.

Gość gość
2 mies 13 kg od porodu to raczej kiepski wynik ,bo przecież na starcie zrzuca się tyle ,dziecko +wody .

Gość Arielkaaaaa
mam 153 cm wzrostu najwięcej ważyłam 80 kg ( w dniu porodu ) Najmniej teraz 42 kg .

Oj to zależy - ja tuż po porodzie ważyłam 53-54 kg, a tuż przed 62 kg, więc aż 13 kg samym porodem stracić nie zawsze jest tak łatwo.

Gość gość
Schudlam 35kg z 85kg na 50kg. W wieku 21lat. 5 lat temu. w okolo 2 miesiace - głodówka głupia byłam. Odwodnienie, zawrobu głowy, slaba morfologia, bólemięśni, szum w uszach, senność, brak okresu, kolatania serca po 10 schodkach i długoby wymieniac

Gość gość
10.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość 2 mies 13 kg od porodu to raczej kiepski wynik ,bo przecież na starcie zrzuca się tyle ,dziecko +wody . dddd ale to jest tyle ile przybrałam podczas ciąży, później spadło jeszcze kilka kilogramów ale co ważniejsze spaliłam tłuszcza a wypracowałam mięśnie. Ile miałam schudnąć 30 kg do 42 kg? Zdrowiej jest tracić kg wolniej, skóra ładnie się wchłania itd Poza tym karmiłam piersią i dalej karmię.