Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc dobra mama

kochane mamusie podpowiedzcie

Polecane posty

Gość chce byc dobra mama

ostatni @ 05.12.2013r. zero plamień.... już powinny być wyraźne II, albo co dnia wyraźniejsza kreska aż dziś prawie niewidzialna- co się stało? http://www.fotoszok.pl/show.php/1850834_dsc01 952-800x475-.jpg.html co wy na ten temat? pokazywałam to mojej mamie ale ona twierdzi ze skoro kreska znow jest b. jasna to pewnie nie ciąża... wizyta u gin 15.01 a bete chciałam zrobić to mnie szef nie poscil;/ ratuuujcie!

Gość mama Ewuni
to jest ciąża Rób testy z tej samej firmy Rób codziennie przez kolejne 3 dni Powinna być ciemniejsza

Gość mama Ewuni
do gina idź nie szybciej niż 6 - 7 tydz od mc Dopiero wtedy widać coś konkretnego Jak np. serduszko :-) Pamiętaj nawet bladziutka kreska to ciąża Dbaj o siebie

Gość chce byc dobra mama
Dziewczynki jesteście pewne? może jest blada bo zbliza się rozwiązanie? Boje się poronienia... A może jest cos nie tak

Gość gość
Kochana to ciąża. Gratulacje ;-)

Gość gość
To ciąża jak nic. Jutro jak masz wolne to skocz zrobić betę, na 100% jest gdzies w miescie nawet prywatny zakład gdzie ja robią.

Gość chce byc dobra mama
jutrto w pracy tez siedze:( mój maz tez twierdzi ze to już nasza mala fasilka rosnie, bola mnie tez piersi i odrzuciło mnie całkiem od kawy a nawet dym tytoniowy mi przeszkadza.. ale takie objawy przy tak wczesnej ciąży? sama nie wiem, dziękuje dziewczyny za wsparcie:)

Gość gość
ja przy cyklach 30-31 dniowych .test wyszedł dopiero 2 dni po terminie @ i to mega blada kreska.

Gość gość
nawet bym nie wpadła zeby robic codziennie testy - miałam taką samą blada, odczekałam do 7tc zeby potwierdzic u gina i tyle. Kazdy test to dla ciebie dodatkowy stres - po co ci to? Bete juz lepiej rób i patrz jak przyrasta.

Gość gość
za długo się staram żeby tak sobie siedzieć i patrzeć a na bete nie mam szans. pracuje a wyrwanie się na godzine nie ma szans:( jestem na odludziu a pobierają krew dopiero 40km stad...szef mnie w zyciu nie pości a kwitnac do 19 od 7 trzeba ... eh...

Gość Flavia234
po co robisz co dzien testy rano i wieczorem. Przeciez jestes w ciązy skoro jest kreska nie ma sensu powtarzac i się stresowac

Gość gość
gratulacje, mnie gin potwierdzil ciaze 3 tygodniowa, pedz do lekarza, nie ma na co czekac i lykaj juzs kwas foliowy

To na pewno ciaza :) Pamietam kiedy ja po wykonaniu 3 testow denerwowalam sie bo kreski byly ledwo widoczne. Odczekalam kilka dni i wybralam sie do ginekologa, ktory stwierdzil, ze nie widzi ciazy lub moze byc to ciaza pozamaciczna. bylam zalamana bo tak bardzo cieszylam sie z tych ledwo widocznych kreseczek. Okresu nie dostawalam w dalszym ciagu, wiec po tygodniu zrobilam kolejny test. Kreska znow byla jasna ale bylam juz pewna, ze jestem w ciazy. A dzis jestem w 8 miesiacu ciazy i czekam z niecierpliwscia na porod i na to, ze zobacze nasza coreczke :) Wiec jestes w ciazy, gratulacje ! :)

Gość gość
Ja niestety widzę tylko środkową kreskę, bo zdjęcie jest za mało wyraźne. Na pozostałych testach też są takie cienie? I czy pojawiły się w ciągu kilku minut po zrobieniu testu? Mi kiedyś wyszła jedna kreska, a po kilku godzinach gdy chciałam wyrzucić test pojawił się cień drugiej, nie wziełam tego do serca bo powyżej 30 minut już się nie sprawdza no i ciąży nie było. Gratulować nie będę, bo nie chcę Ci robić nadziei i zawodu jeśli nie jesteś w ciąży. I nie bój się poronienia, skoro możliwe ciąża jeszcze nawet nie jest potwierdzona.

Ja też miałam bladziutką, delikatną kreskę. Mój Synek skończył dzisiaj 8 tygodni. Gratulacje :) A objawy typu ból piersi i odrzucanie od kawy i dymu (i innych zapachów z resztą też) to jedne z pierwszych objawów :)

Gość chce byc dobra mama
Dziewczyny oszaleje za chwile, jutro sprobuje się urwać szybciej z pracy i zrobie krew i na pewno wam dam znac.... Kwas biore:) a kreseczki pojawily się po 2-3minutkach:) tak bardzo chce już być pewna:) ah.. kochane gratuluje tym mamusią które się doczekały niebieski szaliku, sunshine91 :) ale dziękuje wszystkim którzy się wypowiadają... jesteście swietne

Pewnie, zrob badania krwi :) Przynajmniej nie bedziesz sie meczyc myslami i bedziesz miec wszystko czarno na bialym :) Choc tak jak pisalam wczesniej, uwazam ze to ciaza na bank. Bylam w bardzo podobnej sytuacji, spac nie moglam po nocach, dotykalam sie za brzuszek, plakalam kiedy ginekolog stwierdzil, ze nie widzi u mnie ciazy. Wiec wiem co czujesz :) Glowa do gory :) Zamiast zadreczac sie myslami, radze Ci odliczac potencjalny termin porodu ;p

Gość gość
u mnie było to samo:) strasznie blada kreska i totalnie mnie odrzuciło od kawy zaczęłam jej nie dopijać aż mi całkiem nie smakowała, do tego straszne bóle brzucha jak na okres.

Gość gość
a tak na marginesie jestem w szoku, że cię tu nikt nie zjechał jak burą sucz. Za zwyczaj takie tematy to powód do wyzwisk i wyśmiewania u kafeterianek. Może dzisiaj jest dzień dobroci albo wszystkie "ambitne" tak zapracowane;p Ja Ci gratuluję:)

Gość chce byc dobra mama
Dziekuje ze nikt mnie nie zburał i dziękuje z wasze cenne opinie:) tak bardzo chce zdrowego pięknego dziecka. Cos co jeszcze jest nawet nie ziarenkiem może być tak kochanym przez przyszła matke to niesamowite...:)

GRATULUJE! moja kreseczka tez byla bladziutka a teraz smacznie spi w lozeczku :) powodzenia, daj znac po wizycie u gin

Gość chce byc dobra mama
trochę się niepokoje ta slabsza kreseczka dziś.. może to test jakiś wadliwy chodziaz nie wiem czy test nie powinien juz być wyraźniejszy... hmm... zgage mam straszna chyba pojde już spac:)