Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowy94

Portale randkowe

Polecane posty

Gość Anonimowy94

Witam Drodzy użytkownicy, chciałbym poznać Waszą opinię na temat portali randkowych z delikatnym nastawieniem na to co zazwyczaj się po randkach dzieje. Chodzi mi o portale typu np. sexdarling.pl Czy ktoś z Was kochani korzystał ze stron tego typu? Jeśli tak to z jakim efektem? Ostatnio wywołała się dyskusja między mną a moim kolegą na ten temat i chciałbym poznać Waszą opinię. Ja osobiście nie widzę nic złego w tego typu witrynach, szczerze mówiąc raz udało mi się 'zaliczyć' właśnie z pomocą sd, jak sie okazalo w 'realu' zdjecie z delikatnym photoshopem, ale czas mile spedzony i z kolezanka czasem spotykam sie do dzisiaj na małe co nieco :) Pozdrawiam

Gość packer2
Ja nie mam zbyt dobrego zdania o tego typu portalach. Ale to kwestia mojego podejścia do związków i do seksu - seks traktuję poważnie i nie szukam dziewczyn, z którymi na pierwszej randce mógłbym pójść do łóżka. Tak jak to często kobiety mówię, tak i ja potrzebuję jakiegoś uczucia, żeby pójść z nią do łóżka. Dlatego nigdy nie korzystałem z tego typu portali i wiem, że nie będę. Ale jeśli ktoś ma inne podejście i odpowiadają mu/jej takie krótkie przygody, to czemu nie, skoro obie strony wiedzą na co się zobowiązują, to nie widzę nic w tym złego. A internet w dużym stopniu może pomóc. Sam miałem konto na mydwoje, bo tak jak pisałem na początku, szukam raczej dziewczyny do trwałego związku, dlatego zdecydowałem się na portal matrymonialny. I powiem Ci, że internet ma dużą moc, bardzo mi pomógł w poszukiwaniu tej jedynej. Nie dość, że byłem w takiej sytuacji, że miałem małe szanse na poznawanie nowych dziewczyn w realu, to w dodatku portal mocno ułatwił mi poszukiwania tej jedynej, dzięki kryteriom wyszukiwania, które sam mogłem sobie wybrać, dzięki punktom dopasowania, dzięki którym portal dobierał mi kobiety najbardziej odpowiadające mojej osobie, wstępna selekcja w postaci rozmów przez internet okazała się także bardzo pomocna. Naprawdę oszczędziło mi to sporo czasu, a oprócz tego dało o wiele większe możliwości. Dlatego uważam, że portale, poprzez które można poznawać ludzi, są fajną sprawą, jedynie trzeba pamiętać, że powinniśmy korzystać z tych portali, które spełnią nasze oczekiwania. Dlatego ja wybrałem portal matrymonialny, a Ty, autorze wątku, pewnie będziesz nadal wybierał portale erotyczne, skoro takie relacje Ci odpowiadają.

Witam. Przeglądając ostatnio internet znalazłem ciekawą stronkę. www.dyskoteka.co , która okazała się całkowicie bezpłatnym portalem, gdzie można poznać wiele ciekawych osób. Plusem jest to, że posiada nowatorskie rozwiązanie w zakresie umieszczania fotografii użytkowników (zmiana zdjęcia na graficzny wizerunek). Czyli nawet jak wstawimy swoje zdjęcie to i tak możemy je fajnie obrobić i zmienić :) także więc jeśli szuka ktoś drugiej połówki to polecam tam zajrzeć :)

Gość gość
odpowiadacz.com

Gość gość
nie widze nic przeciwko, aczkolwiek na sexfotce np jak i zreszta na innych tez facetów do kobiet jest jak 5:1, i jest masakra. Z jednej strony stado napalonych samców ządnych spuszczenia podbijajacych nawet do profili bez zdjęc i z 1/4 wypełnionego profilu :classic_cool: :D Z drugiej strony jakies idiotki, co to zakładaja profil na portalu erotycznym, a potem głupa rzną ze one wcale seksu nie chcą (taak, tylko fotografie poogladac, bo to sexFOTKA, lol) i ze w ogole czemu tu wszyscy takie ZBOKI i tylko o jednym myslą (a o czym niby, k.. ...o astronomii mam tam myslec? :O) kretynki. ogolnie kicha, ale to nie wina samych portali tylko ludzi - i natury, ze obdarzyła płcie tak nierównym popędem i rózna psychiką.

Gość gość
ja skorzystałam tylko raz i to przypadkiem z portalu ktorego reklame dostalam na maila - oglos24.pl w moim przypadku bylo wszystko jak nalezy a nawet lepiej niez oczekiwalam