Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pananasonic

Zdanie dziewczyny a pasja

Polecane posty

Gość Pananasonic

Podobają mi się stare ople i volvo? Co robić? Kupiłem starą Vectrę i dziewczyna jest wściekła. Twierdzi, że to rzęch i wstydzi się nim jeździć. Dla mnie to auto ma duszę. Może i niemiecką, ale ma! Kazała mi go oddać. W sieci widziałem stare volvo 960. Piękne auto, ale drogie i też stare. Narazić się dziewczynie, czy oddać się szczęściu?

Gość gość
a nie możesz kupić drugiego, takiego "normalnego"?

Gość Pananasonic
Nie mogę. Dla mnie auto musi mieć duszę. Takie volvo to przecież samochód premium. Nie wiem, dlaczego ona nie podziela mojej pasji. Sama nie ma prawa jazdy. Dlaczego nie może pozwolić mi na odrobinę wolności? Jak ją przekonać?

Gość gość
póki nie macie wspólnej kasy możesz jeździć czym chcesz, a jeśli jej się to nie podoba, to niech jeździ autobusem. Jeśli będziecie mieć wspólną kasę, to po zrobieniu przez nią prawka kupicie drugie auto dla niej. PS. Zależy jeszcze co rozumiesz przez słowo "stara". Zardzewiała?

Gość gość
Niech się cieszy, że nie jestem pasjonatem furmanek.

Gość Pananasonic
Stara w sensie Vectra A. W bardzo dobrej kondycji, z tym, że nie każdy rozumie, że auto z lat 90 jest dobre. Odstrasza ją kanciasty design. Jej były jeździł pedalskim, opływowym clio.

Gość gość
dlaczego nie rozumiesz, że takie samochody mogą jej się nie podobać? Tobie nie podoba się Clio a jej Vectra

Gość gość
Jesli jej sie nie podoba ze wzgledow wylacznie estetyczno-szpanerskich, jako kobieta polecam olac ja cieplym moczem. Inaczej, gdy samochod z dusza miewa rowniez fochy, rozpada sie na kawalki, czy na przyklad slychac go w pobliskiej wsi. Wtedy mozna rozmawiac. Ale poki co nie lubie twojej dziewczyny ;)

Gość Pananasonic
To dlaczego ona nie rozumie, że takie mi się podobają? To jest moja pasja. Wiele rzeczy robię pod nią. Mam chyba prawo do odrobiny swobody?!

Gość Pananasonic
"Jesli jej sie nie podoba ze wzgledow wylacznie estetyczno-szpanerskich, jako kobieta polecam olac ja cieplym moczem. Inaczej, gdy samochod z dusza miewa rowniez fochy, rozpada sie na kawalki, czy na przyklad slychac go w pobliskiej wsi. Wtedy mozna rozmawiac. Ale poki co nie lubie twojej dziewczyny" - bardzo rozsądny głos, dziękuję :)

Gość gość
kup jej drugie auto, którym ona będzie jeździła i po sprawie

Gość Pananasonic
Nie ma prawa jazdy, poza tym, na dwa nas (w zasadzie głównie mnie, bo to mój wydatek) nie stać.

Gość tamaris1
hmmm zaraz pewnie dziewczyne zjedziecie, ze to blachara bo nie chce jezdzic starym gratem- no coz stane troche w obronie tej dziewczyny- ja nie jestem blachara a tez taki samochod nie bardzo by mi pasowal ze wzgledu na to ze jest po prostu juz za stary na te czasy. co do rozwiazania to jesli dziewczyna nie chce jezdzic twoim autem to tam gdzie jezdzicie razem mozecie jezdzic jej samochodem i tyle.

Gość gość
Twoja dziewczyna to idiotka 🖐️ ja mam gdzieś to, czym jeździ mój facet - jego samochód, jego pieniądze, jego sprawa.

Gość gość
"hmmm zaraz pewnie dziewczyne zjedziecie, ze to blachara bo nie chce jezdzic starym gratem- no coz stane troche w obronie tej dziewczyny- ja nie jestem blachara a tez taki samochod nie bardzo by mi pasowal ze wzgledu na to ze jest po prostu juz za stary na te czasy." no qrwa :D nie bardzo by TOBIE pasował, ale przecież on nie kupił samochodu swojej dziewczynie w prezencie, tylko kupił go SOBIE, za swoje pieniądze.

Gość tamaris1
a nie ma damochodu ani prawka. no coz ja ze wzgledu na fochy swojego chlopaka nie zmienilam bym samochodu jesli by mi sie podobal. z tym ze mam troche inny gust niz ty;)

Gość gość
Za stary na te czasy? Moze ja z jakiegos plebsu jestem, ale wszyscy najblizsi znajomi maja auta z lat 90-tych, i to nawet nie dlatego, ze nam sie stare podobaja. Kurka, gdyby chodzilo o pasje, jezdzilabym z moim 50letnim wozem o ile tylko byloby to bezpieczne. Faktycznie cos dziwnego sie dzieje z kobietami :(

Gość gość
duszę to może mieć porsche 911 a nie vectra

Gość te verde unpluggged
tylko drogie rzeczy maja wg ciebie dusze?

Gość gość
warszawa też może mieć duszę, ale bez przesady, nie vectra

Gość Gość3456
Do autora.To proste:-) Zmien dziewczyne:-)

Gość Pananasonic
Dlaczego vectra nie? Czy o tym nie decydują nasze osobiste odczucie, czy przeżycia? Każdy ma inny gust i inne wartościowanie.

Gość gość
pewnie pierwszy raz się bzykał w vectrze i stąd ten sentyment

Gość Pananasonic
Jak już musisz wiedzieć to podnajmowałem mieszkanie od kumpla. :P

Gość gość
ciekawe, ciekawe...ja na twoim miejscu powiedziałbym żeby w**********a do jakiegoś tępego osiłka który się wozi bmw skoro nie odpowiada jej moje auto :)

W parze nigdy nie jest idealnie. Najlepiej to, dać sobie z dziewczyną spokój. _ Zazdrość bywa osobliwa. _

Gość lejdi mcbed
a co jeśli on ją kocha? To nie jest tak łatwo ''olać dziewczynę ciepłym moczem''. Zastanów się autorze czy nie jest blacharą, bo jeśli liczy się dla niej tylko szpan to naprawdę warto zastanowić się nad rozstaniem. Z drugiej strony jeśli zależy Ci na niej to powinieneś zaakceptować to, że ona po prostu ma inny gust :)

Gość gość
Dziewczyna ma dziwne rządania. Stawia opinię ludzi przed uczuciami. Potem może przyczepi się do autora ciuchów bo co jeżeli woli modę Retro? Rower to też "obciach". Jestem miłośniczką "starych" samochodów. W domu, ściany są ozdobione starymi felgami, lampy przerobione na świetlenie z lamp samochodowych, i jako fotele , siedzenia z samochodów (najwygodniejsze ok jakiekolwiek kanapy). Kto nie lubi i nie zna się na tym, niezrozumie o co chodzi.