Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zanim rozpoczełyście współżycie z partnerem kazałyście mu się przebadać

Polecane posty

Gość gość z wcześniej
Dwóch poprzednich też znałam wyniki, bo to nie były znajomości typu hop-siup. Inni byli w sam raz na raz, więc niczego od nich nie oczekiwałam. Zaufanie zaufaniem, a papier papierem.

Gość gość
A HPV to robiliście DNA czy mRNA czy oba? Jak to jest?

Gość gość
Od tych niebadanych mogłaś złapać syfa.

Gość gość z wcześniej
Nie złapałam, bo to było 6l. temu. Ostatnio robiłam rok temu i wszystko w porządku. Dodatkowo co kilka miesięcy robię badania krwi i gdyby coś nie tak było w moim organizmie to by były jakieś zmiany. Nie martw się.

Gość gość
w zwykłym badaniu krwi nie będzie żadnych zmian, więc nie kombinuj. Chyba, że byłabyś w ostatnim stadium choroby

Gość gość
a juz tym bardziej HPV którym mozesz nawet przez seks oralny sie zarazic

Gość gość z wcześniej
Albo mac**** 15 lat, albo na biologi spałyście. Każdy stan zapalny w organizmie, zaburzenia czy zmiany widać w badaniach krwi, tylko nie podstawowej morfologii, tylko rozszerzonych. Badania kierunkowe robiłam, bo poprosiłam ginekolog, ot tak na wszelki wypadek, aby mieć czyste sumienie względem siebie.

Gość gość z wcześniej
Wystarczy wybierać odpowiednie osobniki, a nie stukać się z kim popadnie. Nie podejmuje ryzykownych kontaktów, ale lepiej na wszelki wypadek wszystko sprawdzić. Są pewne grupy osób, które muszą tego typu badania przechodzić regularnie, więc ryzyko podłapania czegoś jest tym bardziej obniżone.

" Albo mac**** 15 lat, albo na biologi spałyście. Każdy stan zapalny w organizmie, zaburzenia czy zmiany widać w badaniach krwi, tylko nie podstawowej morfologii, tylko rozszerzonych. " xxxxxxxx bzdury gadasz, większość chorób przenoszonych drogą płciową można wykryć we krwi albo w kierunkowym badaniu (np badanie przeciwciał antyHCV) albo na podstawie posiewów i wymazów.

Gość tak_sobie_myślę_że
Nie zawsze trzeba.. facet, z którym spałam był prawiczkiem.. więc nie musiał się badań.. potem został moim mężem.. Niestety niecały rok po ślubie mnie zdradził.. spał chyba 4 razy z taką latawicą, puszczalską suką (on miał 22 lata, ona 30).. która miała dziecko i wielu facetów wcześniej :( ;( Używali gumek.. ale wiadomo.. strach był.. to było daaaawno temu.. Mam nadzieję, że wszystko jest ok.. w zeszłym roku urodziłam dziecko, więc jakies tam różne badania robiłam, skoro nikt nic nie mówił, to chyba jest dobrze. _ ale tak.. myślę, że jak ktoś trafia na osobę o bogatej przeszłości seksualnej, to dobrze by było się przebadać.