Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem takiego czegos

Kolezanka mnie obrazila bo nie karmie piersia

Polecane posty

Powiedziala, ze jestem dziwna matka skoro nie dbam o dziecko. Troche mnie to zabolalo, bo moje dziecko jest zadbane, ma wszystko czego potrzebuje. I w przeciwienstwie do niej nie ciagam go po wynajmowanych mieszkaniach i nie zapozyczam sie na buty dla dziecka czy kurtke. Moim zdaniem zachowala sie ona bezczelnie, bo spotkala mnie w parku, zaczela narzekac na swoje zycie i sytuacje a potem z zadowoleniem dodala ze pewnie mnie corcia tez niezle daje popalic i wisi non stop na piersi. Powiedzialam wiec,ze nie karmie piersia i nic wiecej nie dodalam wiec nie wiedziala nawet dlaczego. No i cos takiego powiedziala. A potem zapytala czy jej 100zl pozycze. Bezczelne naprawde.

Gość gość
wyśmiałabym mówiąc "a co z Ciebie za matka, że dziecka nie potrafisz utrzymać" też nie karmię piersią jestem szczęśliwą mamą, mam cudownego synka z którym kochamy się (ma roczek)

Gość Nopoznotroche
Z synkiem sie kochasz no brawo

Gość gość
niech nie wtsraca noska w nie swoje sprawy kazdy roinjak uważa ale moze szkoda ze troche nie pokarmilas:)

Gość gość
ja akurat karmię piersią i jestem wielką zwolenniczką karmienia naturalnego aczkolwiek koleżanka przesadziła.... tym bardziej że sama ideałem to nie jest.

Gość gość
ja bym sie nie obraziła tylko wyśmiała... laska jakaś prymitywna mocno. Daj spokój, to ty masz normalne życie i nie musisz pozyczac od przypadkowo spotkanych ludzi. Ja karmiłam piersią ale nigdy by mi do głowy nie przyszło, ze te osoby które nie karmią nie dbaja o dzieci. Dla mnie był to element macierzyństwa, który dopleniał mi obrazka... ale to moja wizja... nie osadzałabym kogos na takiej podstawie.

Gość gość
i co? pożyczyłaś jej tą stówę?

Gość gość
powiedz koleżance, żeby się powiesiła :)

ale ona nawet nie wie dlaczego nie karmie a juz od razu osadzila mnie. Fakt, ze powod mam moze i dla innych blahy ale dla mnie jest wystarczajacy. A corcie karmilam pierwszy miesiac piersia

nie pozyczylam, powiedzialam ze nie mam gotowki przy sobie ani karty bo tylko na spacer wyszlam. To jeszcze bezczelnie chciala sie wprosic do mnie na kawe. Ja nie wiem co tacy ludzie maja w glowach

Gość gość
mogłaś jej powiedzieć, że serdecznie zapraszasz tylko będzie musiała zjeść g***o i popić wodą, bo tylko to i mleko modyfikowane masz w domu :P

heh, koleżanka tępa dzida, niech wypierdziela w podskokach