Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mineta w trakcie okresu

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was miała robioną minetkę w trakcie okresu? Albo czy Któryś z Was robił minetę kobiecie która była w trakcie okresu?

Gość gość
was juz do reszty p******o

Gość gość
Ja miałam :D Czasami mój lubi robi mi minetkę kiedy mam okres ale nie taki obfity tylko słabszy. On wie że podczas okresu jestem bardziej napalona i pobudzona, szybciej dochodzę, poza tym on uwielbia lizać mi c*puszkę chyba by nie wytrzymał tej kilkudniowej przerwy bez, to taki wampirek :D

Gość gość
tak miałam...z facetem się rozstaam..obrzydzał mi po tym i ja sama sobie też..

Gość gość
Mineta w trakcie okresu jest pełnym zaakceptowaniem kobiecości i nie widzę w tym nic obleśnego

Gość A  niby co
To jest sport ekstremalny nie na moje zdrowie

Gość gość
Lobuz brzydzisz się kobiet które rodziły?

Gość gość
prysznic, tampon w pochwe, i lizac mozna sama lechtaczke

Gość gość
Ale macie problem, wzburzone a same z d**y biorą do japy i nie marudzą :P

Gość gość
mialam z tamponem nie widze wtym nic zlego,krwi nie bylo i chyba o to chodzi

Przerwie? przecież jestem tu prawie codziennie. Przysiągłbym że jak nie wczoraj, to najdalej 2 dni temu gdzieś w którymś temacie do ciebie zagadywałem :)

To chyba pod pomarańczowym szyldem, bo pamiętałabym;) Albo już jestem tak zakręcona z niedospania, że nie wiem co się wokół dzieje:classic_cool:

A propos tamponów, to miałam jeszcze niezłą akcje kiedyś:P:O

Ja niestety jestem całkiem przyzwoicie wyspany. A ty miałaś nocą lepsze zajęcia niż sen? :P

Wybacz, że chaotycznie(zajeta jestem) Ano wybraliśmy sie z byłym na imprezkę. Miałam ostani dzień okresu. No ale przecież podpaski do mega obcisłych spodni nie załozę, więc tampon. Poszlismy do klubu. Trochę wypiliśmy i pusciły nam hamulce. Dosłownie rzuciliśmy się na siebie, o takim detalu jak tampon całkiem zapominając:classic_cool::O Na drugi dzień, na lekkim kacu, zdałam sobie sprawę, że ja ten tampon ciąglę mam w sobie!! Na dodatek sznurek gdzieś się schował!:O Próbuję wyjać i nic! Panika, że jakiegos zakazenia dostanę! Już miałam na pogotowie jechać, gdy udało się mu ten tampon wyjąć... ja miałam długie paznokcie:classic_cool: Teraz to anegdota, z której sie smiejemy, ale co wtedy przeżyłam to moje:classic_cool::O

To sobie wyobraź mnie na tym pogotowiu. - Panie doktorze tampon we mnie utknał podczas seksu:P:O Jeszcze na tym kacu... chyba bym sie pod ziemie zapadła:O

Gość gość
Mocne? Z tamponem na pogotowie? Szkoda że nie pojechała, śmiechem by ją zabili, niedorozwoja. Kretynka myśli że by jej tampona z c**y wyciągali, do matki by kazali jechać przygłupowi, rypać jej się chce a tampona nie potrafi wyjąć :D

Oczywiscie, ze by wyciągali po tylu godzinach. Nie masz pojecia co wyciągają z ludzi na pogotowi, kretynie i niedorozwoju:)

W sumie ostatni raz odzywam sie do jakiegos pomarańczowego, niedopchniętego gowna, bo to mnie poniza:)

Racja, takiemu trollowi chodzi głównie o to żebyś zareagowała. Kiedy uda Ci się go zignorować, prędzej czy później odpieprzy się od Ciebie.

Gość gość
Widocznie debil/ka(?) nie słyszał/a o bakteriach, zakazeniach, sepsie, itp.;)