Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańcza11

Ślub cywilny i obiad 2014 kto ze mną

Polecane posty

Gość pomarańcza11

Hej dziewczyny. W drugiej połowie roku chcemy się pobrać. Opłacamy wszystko sami, zdecydowaliśmy się na ślub cywilny i obiad dla najbliższych, ponieważ robimy jednocześnie remont. Może jest tu jeszcze jakaś przyszła panna młoda? Razem byłoby raźniej :)

Gość pomarańcza11
Na razie nie widzę zaintetesowania, ale zaczekam. Może ktoś teafi na ten temat i się przyłączy :)

Gość gość
podniosę

Gość gość
ja 21 czrwca wychodze za maz i tez bierzemy cywilny i obiad dla najblizszej rodziny i znajomi ok 25 osob,w planach mamy aby cala impreza trwala do polnocy tak dogadalismy sie z szefem restauracji :)

witajcie:) miałam własnie topik zakładac a tu masz jak znalazl:) ja ślubuję 21 kwietnia poniedzialek wielkanocny ślub coprawda koscielny ale tez przyjecie dla 30 osób w restauracji. Na jakim etapie jesteście drogie koleżanki?

Gość gość
suknie juz mam wisi u rodzicow w domu,bielizne tez mam,butow nie mam jeszcze a przyszly maz ma juz tez garnitur.tydzien temu zalatwialismy restauracje.zastanawiamy sie jeszcze nad dekoracja samochodu ale to na spokojnie jest jeszcze troche do czerwca... :)

Gość franka_dzielucha
Nasz cywilny zaplanowany na sierpień, mamy miec ok 50 gośc***** uroczystości obiad i zabawa w restauracji, jak na razie mamy tylko wódkę kupioną - weselną Polanin, poza tym ja się zaczynam rozglądać za sukienką i chyba w tym tyg zarezerwują fryzjera i kosmetyczkę.

Gość gość
Ja też biorę tylko cywilny z obiadem dla rodziny, a dla przyjaciół chyba jakaś luźniejsza impreza w innym terminie. Nie mamy jeszcze nic poza terminem na czerwiec. Ani restauracji na obiad, ani sukienki/garnituru, obrączek nic zupełnie. Kiedy powinnam zacząć panikować? ;)

franka ja też jutro biorę się do kosmetyczki i fryzjera umówić troche sie boje bo to święta czy mi zrobią tam gdzie chce Ja już wszystkie formalności mam za sobą! sukienke kupiłam od koleżanki , buty dopadłam okazyjnie z ryłko na allegro, bielizne już też mam, restauracje zamawiałam już w listopadzie obrączki juz mamy bo jesteśmy po cywilnym zaproszenia prawie wszystkie rozdane :) został alkohol, garnitur, ciasto i tort, fryzjer kosmetyczka,samochód no i bukiet! troche sie stresuje jak to wyjdzie nie byłam jeszcze na takim przyjęciu nie wiem co zrobić z muzyką bo na 30 osób jest 7 dzieci i z nami 6 par z czego 2 nie cierpią tańczyć i reszta solo i chyba cos bedziemy puszczac ze swojego sprzętu bo dja brac klapa dla 4 par:/

koleżanko z 21 czerwca piszesz ze impreza do północy tez tak myslałam zrobić a macie już jakies menu? pomarancza 11 my też remontujemy bo kupilismy dom i tez opłacamy wszystko sami.. jaki budżet przeznaczacie na całość? franka a co to za wódka? bo szczerze jeszcze mi sie taka nie rzuciła w oczy

Gość 21czerwca
tak mamy juz menu menadżer dal nam cala liste :)

Gość gość
yyy co to za slub-cywilny.to nie slubowanie a zalatwianie sprawy w urzedzie,jak zarejestruje auto to tez zaprosze rodzine na obiad.bez sensu robic cyrk.

Gość gość
Hej ja za miesiąc biorę ślub cywilny. W sumie to w tamtym tygodniu rezerwowaliśmy termin. Obiad robimy w domu dla najbliższej rodziny około 50 osób. Po sukienkę jadę za tydzień. Narzeczony ma już garnitur. Więc wszystko jest ok i bez spiny. :)

Gość gość
jedna normalna bo inne to 6lat temu sale zamawialy na2014 i kiece z 2lata wczesniej.Bozziu panny na topiku "wesele2015"moglyby uczyc sie od Ciebie organizacji.

Gość gość
Heh dzięki ;) wiadomo, jak będziemy brać kościelny to będziemy wcześniej się organizować ale myślę że pół roku to jest wystarczająco dużo na zorganizowanie wszystkiego. Mój brat jak trzeba było to zorganizował z obecną już żoną wesele w 4 miesiące i było super :) Według mnie planowanie wesela 2 lata wcześniej to duża przesada. Nie wiadomo co los przyniesie w ciągu dwóch lat więc bez przesady. Pozdrawiam :)