Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

31 dc pecherzyk ciazowy czy mogę miec nadzieje HELP

Polecane posty

Gość gość

Witam, od 1,5 roku staramy się o dziecko. Po stymulacji CLO i potwierdzonej owu ok 18dc poszlam na usg w 31 dc i gin zobaczyl pecherzyk. Uznal ze ma cechy ciazowe tzn biala otoczke. W kartotece napisal: bardzo wczesna ciaza i kazal przyjmowac dalej duphaston i przyjsc za 10dni. Tego samego dnia zrobilam test z moczu porannego i wyszedl negatywny. Przy tym wszystkim czuje się naprawdę dobrze. Blagam dziewczyny powiedzcie, czy naprawdę mogę miec nadzieje? Tak bym chciala, ale tyle już przeszlismy ze boje się uwierzyc. Czy ktoras z Was miala podobnie??

Gość gość
poczekaj jedyna rada

Gość gość
musisz czekac..bedzie dobrze.

Gość gość
Na początku nic innego nie widać tylko pęcherzyk, potem pojawia się zarodek z serduszkiem ale to gdzieś w 6 tc. Będzie dobrze, jesteś w ciąży. Bierz duphaston i się nie martw. U mnie w 4 tc był pęcherzyk uwaga, uwaga 1.5 mm, a dziś już 18 tc.

Gość gość
Bardzo Wam dziekuje za slowa nadziei. Caly dzien dziś chce mi się plakac. Ach te emocje. Jednak jestem dobrej mysli :) dziekuje!

Gość gość
spokojnie, jak jest pęcherzyk jest i ciąża, ja byłam w 6 tygodniu na początku i zarodka nie było jeszcze zarodka a teraz zarodek ma 32 tygodnie i za kilka tyg poród także spokojnie to bardzo wczesna ciąża, test z moczu raczej jeszcze nie pokaże

Gość gość
Dzięki za slowa otuchy :) teraz czekanie bedzie spokojniejsze. Jeszcze 6 dni... Czyli na test sikany moglo po prostu byc za wczesnie :) uff. I zycze spokojnego rozwiazania!

Gość beatka26
kochana a ile cykli z clo mialas stymulowanych ja tez sie stram o ciaze z clo to moj 2 cykl w 4 dopiero wystapila umnie owulacja

Gość gość
Kiedys mialam dwa cykle na clo pol tabletki od 5-9dc i nic. Teraz to moj drugi cykl z clo po przerwie w dawce 1tabl od 5-9dc. W obu cyklach z jedna tabl potwierdzone owu :) teraz w 31dc pecherzyk ciazowy :) czekam do soboty na potwierdzenie czy to ciaza :)

Gość gość
Myslicie ze powinna wyjsc beta hcg 4 dni po tym jak lekarz zobaczyl pecherzyk? Czy euthyrox ma wplyw na wynik tego badania? Wykancza mnie ta niepewnosc...

Gość gość
Gdyby kogos to interesowalo. To byla ciaza bezzarodkowa. Dwa dni temu nastapilo samoistne poronienie.

Gość gość
Mówi się ciąża bezzarodkowa jak zarodek umrze na tak wczesnym etapie, że nie dało się go jeszcze zobaczyć. Bardzo Ci współczuję :(

Gość gość
Dzisiaj mialam zobaczyc serduszko :( obylo się bez zabiegu czyszczenia ale samo poronienie to okropne przezycie. Zadnej kobiecie, nikomu nie powinno zdarzyc się cos takiego. Lekarz zalecil kolejny cykl stymulowany clo. Musze zebrac sily...