Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto brał dalacin c

Polecane posty

Gość gość

Witam ! 3 m-ce temu lekarz stomatolog przepisał ,mi dalacin c 250 mg na stan zapalny zęba podaczas brania tego antybiotyku (jakiś tydzień po) dostałam grzybicy pochwy świąt krocza i o***tu był tak okropny... brałam globułki dopochwowe Vagical i wszystko minęło , pozostał natomiast problem z jelitami co jakiś czas mam biegunkę, przy wyprużnianiu oddaje bezbarwny śluz bardzo mnie to męczy dodam jeszcze że w moich jelitach jest tak głośno jak by stado kogi biegało .. biore probiotyki , śluzu juz nie mam ale biegunki do jakiś czas występują na przemian z zaparciami..... Czy ktoś miał coś podobnego? jk można się z tego wyleczyć... dodam że jestem młoda 23 lata robilam morfologie i wyniki mam książkowe OB-3 czyli zadnego stanu zapalnego w organiźmie nie mam Poradźcie coś :) Pozdrawiam

Gość gość
strzel sb z paltza

Gość gość
no fajnie

Gość psycholog_dyzurny
to zrób sobie posiew kału w kierunku bakterii Clostridium difficile (toksyna A/B plus antygen GDH). koniecznie ! miałem to i wiem, o czym mówię... ;) życzę Ci, żeby to nie było to ! napisz później, co i jak... powodzenia ! :)