Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurleila

DO KOBIETEK CO LUBIA KOSMETYKI

Polecane posty

Gość nurleila

hej :) jakie kosmetyki najbardziej lubicie? czy zajmujecie sie testowaniem? moze chcecie jakies marki polecic lub odradzic? Ja ze swojej strony musze powiedziec ze jestem rozczarowana marka LOREAL, ktorej produkty sa slabe jakosciowo w stosunku do ceny...

Gość gość
Ja bardzo lubie kosmetyki do malowania,zazwyczaj kupuje te tańsze i do moich potrzeb wystarczają ;)

Gość nurleila
duzo kupujecie? bo ja postanowilam kupowac tyle ile mi potrzeba...ostatnio wyrzucilam cala kosmetyczke bo poprostu za duzo kosmetykow i tego juz nie uzywalam chyba z dwa lata...strata pieniedzy

Gość gość
Ja wpadłam w jakiś nałóg,co chwila kupuje a to cień a to jakaś kredka,naszczęście mi się to nie marnuje,używam regularnie

Gość nurleila
a jakas firme konkretna polecacie?

Ja testuję kosmetyki :) nie ma jednak firmy, która wszystkie produkty ma idealne. Z czystym sumieniem polecam Ci Catrice- kosmetyki są stosunkowo tanie i mają świetną jakość :)

Gość gość
Ja wybieram te tańsze np.puder do twarz IN GRID ok.10,tusz do rzęs EVELINE koszt do 20 zł,muszę przyznać że mi służą,jestem zadowolona

Gość nurleila
no to musze sie przezucic na te tansze, za te drozsze placi sie duzo za marke..jak wczesniej pisalam juz nigdy nie kupie nic z loreal, kusi mnie aby sprobowac cos z firmy MAC, co sadzicie?

Gość gość
nie wszystko z mac jest dibre poidkłady fajnie wyglądają a skórze ale strasznie zatykają pory i zanieczyszczają cerę.

Gość gość
Szkoda kasy na te droższe kosmetyki,co do MAC to poczytaj w necie czy kobitki są zadowolone,spróbować możesz :p

Miałam kiedyś pigmenty z MAC'a, cudownie się sprawdzały, miały mocne kolory i długo utrzymywały się na powiece :)

MAC ma bardzo dobre cienie, ale z podkładem mam kiepskie doświadczenia. Ciężki i trzymał tak 3 godziny, potem porobiły się linie na każdej bruździe mimicznej :/ Body Shop ma dobre podkłady, ale przy suchej cerze wymagają primera, za to idealne dla tłustej cery i na lato.

Gość nurleila
co do body shop to uwielbiam ich masla i... olejki zapachowe do kominkow probowalyscie? Z cieniami z MACA cos pokombinuje i zakupie tak na sprobowanie:)

Gość gość
Jak już zakupisz to napisz czy jesteś zadowolona

Gość gość
Jak już zakupisz i użyjesz to napisz czy jesteś zadowolona

Gość nurleila
wiecie mialam kiedys w pracy taka kolezanke ~(odeszla) co codziennie miala taki piekny makijaz zrobiony...nigdy sie jej nie zapytalam jak ona sie maluje ani nic bo jakos glupio mi bylo, ale jak rozmawialysmy w wiekszym gronie to mowila ze makijaz zajmuje jej z 10 minut rano...akurat to mi sie nie chce wierzyc no chyba ze doszla do takiej wprawy, ale naprawde makijaz cudo jak z okladki magazynu wygladala

Można dojść do takiej wprawy, ktoś kto jest dobry konturowanie zrobi w kilka minut (tego nigdy nie ogarnęłam, ale to jestem ja :D)

ja poprostu UWIELBIAM Clinique. sa warte kazdegio grosza! w ciagu 3 miesiecy stosowania, moja twarz wyglada prawie idealnie, a zawsze mialam wypryski, rozszerzone pory na policzkach, czerne kropki na nosie... polecam ten program 3 krokow, a do tego peeling 7 days raz w tygodniu. wczesniej testowalam vishy i lancome i pomimo kosmicznej ceny te kosmetyki mnie tylko roczarowaly..

Gość nurleila
ja akurat zawsze robie makijaz ale raczej taki zeby byl od czapy... bo sie zazwyczaj spiesze, albo uwazam ze im mniej tym lepiej (mimo iz mialam mase kosmetykow) musze sie przemoc****ouczyc sie jakis trikow moze z you tuba heheh

Gość gość
Autorko ja się sporo nauczyłam z you tube więc polecam :p

Gość nurleila
ceny Clinique mnie troche przerazaja, widzialam tansze niby na internecie ale nie kupilam bo balam sie ze to podrobki...nie wydaje pieniedzy na niepewne produkty bo to strata kasy

Dobry makijaż nie musi wcale być ciężki :) Sama nie zawsze się maluję - mogę powiedzieć, że pół na pół, ale kiedy już mam makijaż to jest bardzo widoczny, bo wychodzę z założenia, że skoro już się maluję to nie ma sensu delikatnie :D Przy czym nie jest to wcale ciężka tapeta.

wiem ze ceny sa wysokie, ale te kosmetyki sa naprawde wydajne. mi taki zel do twarzy czy tonik 400ml starcza prawie na pol roku

Gość gość
Podkład używam z BB ; ) i jestem z niego zadowolona kosz ok 16 zł ; ) Tusz do rzęs używam z rimmela i też jestem zadowolona . Kredkę do oczu najzwyklejszą , nie używam z oriflame bo mnie uczula i łzawią mi oczy ; / Puder z avonu kulki brązujące ; )

Gość gość
ja fluid manhattan ok 30zł, puder manhattan ok 30zł, tusz maybeline new york ok 30-37zł. kredka za 10 zł z avonu, blyszczyk tez manhattan albo eveline

Gość nurleila
Akurat AVON dla mnie z kolorowek i nie tylko jest najgorsza marka EVER

Gość gość
ja uwielbima kosmetyki i lubie tez sondy uliczne o komsetykach ha i bardzio lubie takie czytac tez no wlasnie 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość nurleila
po co wklilas ten filmik z yt?