Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staże

Polecane posty

Gość gość

czesc czy jest tu ktos kto szuka stazu, u mnie w urzedzie pracy sa pieniadze, ale nikt nie chce przyjmować na staż, dałam tylko 1cv do sklepu, czy ma ten sam problem,

Gość gość
halo

Gość gość
są pieniądze super, a co studiujesz? jeżeli kierunki ekonomiczne - proponuję przejść się po biurach rachunkowych i popytać, zawsze się ktoś przyda do pomocy, zawsze to doświadczenie zawodowe jeśli coś w stylu administracja - nie proponuję Ci iść do sądu czy prokuratury, bo nawet jak się sprawdzisz i będą miejsca, na stanowiska urzędnicze konkurs jest z min. licencjatem, ale może UM, US, ZUS,

Gość gość
nie jestem studentka

To szukaj dalej sobie stażu i przy poszukiwaniach mów, że na staż chcesz. Oni wtedy mają tam jakieś ulgi czy coś, więc chętnie biorą ( no, przynajmniej u mnie w mieście chętnie brali, ale ja się nie kwalifikowałam na staż... ). 10 CV to nie jest dużo, trzeba szukać do ostatniej kropli krwi :) A tak poważnie - do skutku. I Polecam też artykuł na blogu tomastest.eu Praktyka czyni mistrza, o tym, jakie są najlepsze praktyki i staże z punktu widzenia pracodawcy. Przeczytaj, może znajdziesz coś, co będziesz mogła wykorzystać starając się o staż. Zawsze to warto podejrzeć motywacje tej drugiej strony w zatrudnianiu :) Wytrwałości i powodzenia życzę.