Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikabogaczka

plan zemsty na tesciowej zniszczyla mi zycie

Polecane posty

Gość weronikabogaczka

potrzebuje jakis inspiracji od was jak mozna sie zemscic i wykorzystac ja do ostatniej kropli krwi jakies pomysly??? zemsta jest za to ze potraktowala mnie i moje dzieci jak ostatnie smieci

Gość gość
a dokładniej co zrobila?

Gość weronikabogaczka
przez dlugi czas mieszkamy juz razem pomagam jej we wszystkim pomagamy sobie nawzajem i od jakiegos czasu mowila ze kupi mi mieszkanie albo sie dolozy jesli bede chciala bo wiadomo ze musze miec swoje zycie a jak tylko sie okazalo ze jej druga synowa jest w ciazy... nawet nie po slubie to od razu zmienila front i wziela kredyt i kupila mieszkanie im ktorzy nawet slubu nie maja jeszcze a na nas sie wypiela

Gość gość
nasraj jej do bigosu?

Gość weronikabogaczka
jak sie jej zapytalam co teraz bedzie czy mi sie dolozy chociaz do mieszkania to powiedziala bezczelnie "chyba widzisz ze teraz mialam wydatki nie stac mnie juz na to" ... czy nie uwazacie ze to jest chamskie??

Gość weronikabogaczka
jestem tak zla na nia ze szkoda gadac i mam ochote jej to w twarz wygarnac ze sie zachowala beznadziejnie... nie musze chyba dodawac ze to mieszkanie mi sie bardziej nalezalo ja mam dwojke dzieci i jestem sama a oni sa we dwojke i dziecko dopiero w drodze mogli oni zajac moj pokoj a ja sie wyprowadzic ale o tym oczywiscie nikt nie pomyslal!!

Gość gość
prowo :P

Gość gość
uważam, że pomagać trzeba bardziej potrzebującym widocznie teściowa uznała, że druga synowa bardziej niż Ty jest w potrzebie i tak postąpiła

Gość baba z Gór
w mordę i nożem :P współczuję jej takiej synowej -gnidy

Gość weronikabogaczka
ale pod jakim wzgledem ona jest bardziej w potrzebie wytlumacz mi to??? czym ona sobie zasluzyla na to mieszkanie?

Gość gość
trzeba było nie srać bachorami tylko wziąć się do roboty nierobie. zresztą każda tutaj na forum jste taka zawistną głupią nierobką

Gość gość
opisz mi sytuację tej drugiej to spróbuję Ci wytłumaczyć w czym rzecz

Gość gość
razem z Tobą, gościu nade mną :)

Gość weronikabogaczka
mieszkam z nia tyle lat pomagam jej we wszystkim sprzatam gotuje piore... i dobrze wie ze nie stac mnie na to zeby samej kupic mieszkanie

Gość weronikabogaczka
sytuacja jest taka ze sa razem kilka lat sa mlodsi oboje ode mnie sporo nie mieszkaja razem dopiero sie zareczyli niedawno i okazalo sie ze ona jest w ciazy... no i wytlumacz mi teraz czemu ona bardziej zasluguje na to mieszkanie niz ja?

Gość gość
moze ta druga wylizuje jej c****** co wieczór?

Gość gość
to sa pieniadze tesciowej i ma prawo zrobic z nimi co uwaza - taka jest prawda; przykre jest to, że nie dotrzymala obietnicy i nie kupila ci tego mieszkania, ale mogla zmienic zdanie

Gość gość
a gdzie niby jest twój mąż? Nie rozumiem dlaczego miałaby kupować mieszkanie tobie a nie swojemu synowi, który spodziewa się dziecka. Przecież nie jesteś jej dzieckiem, niech twoi rodzice kupią ci mieszkanie

Gość gość
zawsze najmłodsze dziecko się najbardziej obłowi :) nic dziwnego

Gość weronikabogaczka
nie to nie jest przykre to jest po prostu chamskie!! i dlatego chce sie na niej zemscic tylko nie wiem w jaki sposob bo nie dam sie dalej traktowac jak smiec

Gość weronikabogaczka
moi rodzice nie zyja i moj maz tez

Gość gość
mnie jakoś nie dziwi, że wolala kupić mieszkanie swojemu dziecku a nie tobie

Gość gość
z resztą może dobrze, że teściowa jakoś nie ma misji być dla Ciebie podporą. jestem pewna, że ta druga nie planowałaby superstrasznej zemsty na niej za to, że kupiła komuś mieszkanie.

Gość gość
no to zniszcz teściową i zostan sama!

Gość weronikabogaczka
jesli nie miala zamiaru kupowac mi tego mieszkania to po co to obiecywala????? zeby zrobic ze mnie debila?

Gość gość
mieszkasz u niej w domu!!! I chcesz się jeszcze na niej mścić? Lepiej uważaj sobie, bo skończy się tak, że jeszcze cię wyrzuci z domu, bo wcale nie musi gościć u siebie wrednej, złośliwej baby

Gość gość
ja bym w ogole zwariowalala jak to tak mozna jak inna tez to bedzie robiuc tutaj sa takie przeciez no przyklady 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
Może teściowa bardziej Ciebie kocha od tamtej i pargnie Cię zatrzymać przy sobie na starość, jesteś dla niej ważną osobą, Zobaczysz na pewno odziedziczysz po niej cały majątek. Weź, nie wściekaj się, kwiatek dla Ciebie na poprawę nastroju 🌻 i całus prosto w serce 👄.