Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gęsciovva

znam się na FACETACH i odpowiem na twoje pytanie

Polecane posty

Gość gęsciovva

które cię nurtuje :)

Gość gość
Moj chlopak lubi byc ponizany w seksie. Skad mu sie to moglo wziac ??

upodobanie seksualne które posiada jest od niego niezależne, jedynie przy takich czynnościach osiągnie pełnie satysfakcji i będzie poszukiwał kobiety dominującej

Gość gęszciovva
nie wiem kim jesteś dla lekarza, czy pacjentką, czy osobą która pracuje.Ale pewną odpowiedzią musi być przysłowiowe przypominanie o sobie, żeby nie dać o sobie zapomnieć tzn zadawanie pytań, nie często ale szukanie u niego pomocy ponieważ nie możesz sobie poradzić w jakiejś sytuacji i rozmowa.

Gość gość
chciałbym raz dominowac raz byc zdominowany . nigdy partnerki niamiałem ;p

najpierw trzeba kogoś poznać, nawiązać bliską relację, zbudować zaufanie a później spełnia sie swoje pragnienia seksualne

Gość Kalisssa9090
Wczoraj bylam na imprezie urodzinowej, byl kolega, ktory tak nawet mi sie podobal, ja jemu PODOBNO tez ale nigdy nic z tego nie bylo. Niedawno pytalam go wprost czy cos jest z jego strony, zaprzeczyl, a teraz jest jakis dziwny, odzyws sie do mnie tylko jak musi a wczoraj na impedwzie to juz przegial tanczyl ze wszystkimi dziewczynami tylko nie ze mna I to tak zebym napewno widziala... o co mu moze chodzic? pozniej ja sir wkurzylam I tanczylam w pokoju sama z takim kolega to wszedl, zobaczyl nas I ,, nie przeszkadzam, wychodze"....

nie wiem jak wyglądało pytanie które mu zadałaś - odnośnie czy coś do ciebie czuje, czy to było publicznie czy w cztery oczy, czy mówiłaś to żartem i wygłupem czy poważnie. Wszystko ma swój sens.Jeśli uważasz że mu się podobasz a on nie ukierunkowuje swoich zamierzeń w twoją stronę to może oznaczać że myśli że być może nie ma szans u ciebie, że jesteś może dla niego za ładna, za dobra, nie chce być odrzucony. Nie zadawaj mu pytania tylko powiedz mu - podobasz mi się :)

Gość Kalisssa9090
Dzieki za odp pytanie bylo po co te podchody z tancem z innymi czy to ma wzbidzic moja zazdrosc czy co?? spytalam go w 4 oczy bo wszyscy wokolo niby zawsze widzieli ze cos miedzy nami jest. ja jestem w zwiazku on nie. powiedzial ze nie ma nic....ale nie wierze w to do konca.

Gość geściovva
jesteś w związku i szukasz na boku kogoś innego ?