Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na forach o polityce jest mało kobiet

Polecane posty

Gość gość

Na kilku facetów przypada tam jedna kobieta, a chyba nawet najbardziej szurnięta feministka nie będzie twierdzić, że ktokolwiek utrudnia kobietom dostęp do forów o polityce. Więc jeżeli kilkakrotnie mniej kobiet interesuje się polityką niż facetów, to nie powinno być lamentów, że w prawdziwej polityce są takie same dysproporcje. Niech kobiety pogodzą z tym, że bardziej je obchodzą relacje męsko - damskie, wychowanie dzieci, diety, celulitusy itd. niż poważne sprawy. Taka jest prawda.

Gość samiec alfa 91
To prawda, nawet jeśli trafi się kobieta to po czasie okauje się, że to jednak był facet. :classic_cool:[

Gość gość
bo kobiety na ogół nie znają się na polityce (i dobrze) i głosują jak ich męskie połówki

Gość gość
Nie znają się, bo się nie interesują. nawet na tym forum w wątkach o diecie jest 10 razy więcej odpowiedzi niż pod powaznymi tematami

Bo kobiety, jak np ja :) interesujące sie polityką nie trwonią czasu i energii na pierdzielenie o d***e maryni na forach, tylko biorą się do dzialania szukając np pracy mającej związek z polityką :) a faceci wiadomo każdy polityk, a najlepszy po wódzie, albo na forum gdzie może mówić co chce a nikt go nie widzi :p

Gość gość
Mają lepsze zajęcia

KingaStefankaFankaKurde masz rację.Choć ja się pod tym nie podpisuję :PMój tato jest działaczem w Solidarności- tej starej Solidarnośc***** resztą jeden z więźniów politycznych lat 80.Kiedyś mi powiedział przy dłuższej rozmowie, że się nadaję coś gdzieś, byle nie do Palikota hahah :DSęk w tym, że jakoś nie czuję się aż na tyle silna by wstąpić w jakiekolwiek szeregi

Gość gość
chciałem coś napisać ,ale michał3 wyczerpał temat.

Gość gość
bo polityka jest taką samą zabawą dla chłopczyków, jaką jest rozmawianie o ciuszkach dla dziewczynek - g***o wartym gównem, które podnosi ci lekko ciśnienie na pięć sekund i po krzyku, pięć sekund radosnej debaty o niczym. gardzę mężczyznami, którzy lubią p*******ć o polityce bez sensu, pluć jadem na prawo i lewo, nie ruszą się jednak zza monitora i nie pokażą mordy na arenie narodowej, nie spróbują zmienić niczego, poza trwonieniem czasu - narzekaniem i parodiowaniem parodii samej w sobie, którą sterują ludzie w budce suflera :) poważne tematy? co jeden polityk powiedział o drugim albo malutka wzmianka o używaniu nowego typu technologii na żywności w jakiejś mikrogazetce? nie rozśmieszajcie mnie

Gość gość
oEluXvvNfQbFoKhUF6uRnOzb

Gość gość
przykładem jest Ziobro i Duda, wszelkie ich poczynania są weryfikowane przez ich małożonki, koleżanki ich małożonek, a na stępnie koleżanki koleżanek itd...