Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks oralny penisa

Polecane posty

Gość gość

Chcialam zapytac czy robiac loda mezczyznie wiadomo rozne ruchy, plus reka kobiety, ale czy sa jakies rozne sposoby? chodzi mi o to ze kazda z nas ma jakis tam swoje sposob na robienie loda facetowi, i jesli sie jest razem iles tam czasu to czy moze mu sie to nie znudzic jak ciagle ten sam sposob?

Gość gość
To sienie nudzi nigdy

Gość gość
Podeślijmu inną na jakiś czas

Gość dzisiaj właśnie
lód jest nudny

Gość gość
kazdy facet uwielbia seks oralny, jak dziewczyna mu robi loda, sa tez takie ktore nie lubia ale on sobie znajdzie inna na loda w takich przypadkach.Moja bierze do buzi tak gleboko ze az do migdalkow:)

Gość gość
a jadra tez calujecie?

Gość gość
ja trafilam na faceta co chyba loda nie lubil :( jak robilam to mi przerywal mowiac ze go laskocze. Zniechecil mnie tym. a wczesniejsi faceci wrecz uwielbiali mego loda, bo ja sama poprostu lubie to robic. no i nie wiem sama... jak mozna laskotac? przerywal mi i dobieral sie do tyleczka :P

Gość gość
jakimi sposobami robicie loda dziewczyny? oprocz brania do buzi i w gore i dol, lizania calym jezykiem a tzrymajac reka, jak jeszcze? moze jest jakis filmik jak zrobic super loda?

Gość gość
moja dziewczyn robiła loda poprzedniemu (sama się chwaliła) a mi nie chce o co chodzi ?