Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość

Może zabrzmi to jak ogłoszenie, ale taka jest tak jak w temacie szukam przyjaciółki :) Mam 26 lat i mieszkam w Bolesławcu, woj. dolnośląskie. Od pewnego czasu czuję się strasznie samotna. Moi przyjaciele porozjeżdżali się po świecie, bo w naszym "kochanym kraju" nie ma pracy. Inni założyli rodziny, więc nowe życie i obowiązki nie pozwalają, tak jak dawniej, na spotykanie się regularnie. Powoli dobija mnie monotonność... Praca - dom... W lutym 2013 r. rozstałam się z facetem i jakoś od tamtego czasu czuję się źle, Nie chodzi o to, że przeżywam zerwanie (z resztą to była moja decyzja) ale o świadomość tego, że mam 26 lat i nie mam męża, dzieci i już niestety przyjaciół, którzy kiedyś byli blisko. Zniknęły też i pasje... Chyba marnuję życie... A przecież ono jest tylko jedno. Chciałabym poznać jakąś fajną dziewczynę, z którą mogłabym rozwinąć przyjaźń. Mieć kogoś, z kim mogłabym wychodzić na spacery, plotkować, wypłakać się i pośmiać. Od czasu do czasu móc wyjść do klubów, w miarę możliwości finansowych pojechać gdzieś, żeby móc kiedyś powspominać szalone, fajne chwile spędzone razem. W tym roku postanowiłam się odchudzać( po raz -nasty to postanawiam) więc też fajnie byłoby pochodzić razem na siłownię, "zadbać o sylwetkę". Wpisałam swoją miejscowość i wiek, ponieważ ciężko jest przyjaźnić się z kimś, kto np. mieszka 200 km ode mnie. I choć taka przyjaźń mogłaby być piękna, to samotność w dni powszednie raczej by doskwierała... Czytałam na różnych forach o ludziach poszukujących przyjaźni... Kończyło się to tym, że ludzie Ci mieszkali w ogromnych odległościach... :( Pozdrawiam wszystkich tych, którzy szukają przyjaciół, którzy posiadają podobny problem... Mam nadzieję, że znajdziecie kogoś, z kim nawiążecie wspaniałą, szczerą przyjaźń,

Gość gość
rozumiem cie szkoda ze mieszkasz tak daleko chetnie bym sie z toba zaprzyjażniła

Gość gość
Bardzo szkoda, bo teraz tak ciężko znaleźć wartościową przyjaźń... Gdyby jednak ktoś chciał napisać oto mój mail: luxus87@gmail.com

Gość gość
hej ja też nie mam przyjaciółki

Gość gość
dziewczyny z łódzkiego odezwij sie szukam przyjaciolki