Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wieczne dziecko

Polecane posty

Gość gość

Miałam nadzieje, że po ślubie skończy z piłką nozną, że stanie na wysokości zadania jako mąż. Niestety ledwo godzi prace z gra w klubie, ale nie chce zrezygnować. Co ja mam zrobić? Zamiast skupić się na pracy to on woli mieć 10 dni urlopu i jechać ma zgrupowanie.

Gość gość
Już nie wiem co go by zmieniło. Ma 30 lat. Gra od 25 lat.

Gość gość
nastepna naiwniara, ktora mysli, ze zmieni faceta po slubie...idiotka

Gość aga jagaaa
pogodzić się z tym, że ma pasję.. ? Zycie to nie tylko praca, żona, dom.. Lepiej piłka nożna niż kochanka :D

Gość gość
no ma chłopak pasję, czy to źle? jak swojego syna zapiszesz na piłke, to będziesz chciała, żeby cos w tym osiągnął, a potem nagle pozna laskę i ma wszystko rzucić? to po co dziecko kierowac na zainteresowania? daj mu życ

Gość gość
Synowa nie chce go zmieniać. Ale ja od 10 lat liczę na zmianę.

Gość gość
zmienilo by go pozbycie sie takiej jęczącej dołującej tępej ci/py :O jedyna radoscia w jego smętnym życiu u boku takiej jęczydu/py ktora chce by facet, ktorego rzekomo kocha, byl taki jak ona chce pod kazdym względem to ta piłka. współczuję facetowi, albo był ślepy jak cie brał albo głupi albo zrobił coś okropnego w zyciu i zycie z toba wziął jako karę.

Gość gość
Synowa sama jest trenerką, dietetyczka kocha sport biega, ćwiczy. Więc jej to nie przeszkadza. Ale ja jako jego matka chce aby wykończy założył normalną rodzinę.

Gość gość
Ale niektórzy właśnie tak mają. Mój ojciec ma 63 lata i piłka nożna to jego całe życie. Nie rodzina, dzieci tylko piłka. Jak nie biegał za nią do 50-tki to potem ogląda wszystkie ligi na tv. Współczuję Ci,bo TO się raczej nie zmieni.....

Gość gość
Byłam przeciwna od początku, ale to była decyzja męża żeby go zapisac na piłkę nożną.

Gość gość
ty jesteś jego matka? to po ch*j go na tą piłke zapisałaś? jk żonie nie przeszkadza, to w czym problem? a piłkarze to rodzin nie zakładaja, czy co?

Gość gość
Tak jestem jego mamą. Mąż daje mu pracę, dobre wynagrodzenie, ale on woli iść na trening.czy wyjechać na zgrupowanie czy jeszcze iść na mecz

Gość gość
Hehehhe

Gość gość
ciesz się, że nie jest kaskaderem...

Gość gość
i czego w kazdym dziale zakladasz ten sam temat parówo