Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo go kocham a on o tym nie wie i szuka sobie innej

Polecane posty

Gość gość

Gdybym tylko dał mi mały znak, że coś do mnie czuje, nie bałabym mu sie wyznać tego, co do niego czuje:(.......czemu muszę znowu tak cierpieć przez faceta, nie daję już rady:(((

Gość gość
zgwałc go

Gość gość
a byliście ze sobą wcześniej? znacie się dobrze? ja bym zaryzykowała i sama dała znać jakos, ze mi zależy

Gość gość
Nie masz innych adoratorów? ;) ten ma cię gdzieś, ale daj szansę innemu.

Gość gość
spotykaliśmy się jakiś czas, potem zerwaliśmy, niedawno znowu się odezwał, ale daje mi myle sygnały i sama nie wiem co do mnie czuje, a we mnie wszystko odżyło:(((

Gość gość
Co wy jej radzicie :D nigdy nie lataj za facetem, to facet ma walczyć o kobietę.

Gość gość
Wal kawę na ławę, zawsze możesz zerwać kontakt jak CIę oleje, ale będziesz wiedzieć, że to definitywny koniec i musisz poszukać kogoś innego..to działa jak katharsis, serio:)

Gość gość
Czyli się bawi. ma walić kawę na ławę i się potencjalnie ośmieszyć :D

Gość gość
z drugiej strony po co się do mnie odzywał?? namieszał mi tylko w głowie, olałam go, ale boje się, że zmarnowałam szansę na coś więcej, ze moze on też nie był pewien moich uczuć i się wycofał:((

Gość gość
jakby mu zależało to zabiegałby o spotkanie, cokolwiek... może tak tylko sie odezwał, żeby mieć koleżanke, zeby uspokoić sumienie...lepeij nic mu nie wyznawaj, bo naprawdę możesz psychicznie ucierpieć, jak cię odrzuci...........

Gość gość
prawda stara jak świat jak facet kocha to zrobi dużo, żeby odzyskac kobietę, spotkać się z nią, zawalczyć o kontakt on nibu ten kontakt nawiązał, ale przecież nie dał ci znać jednoznacznie, ze chce sie spotkac, pogadać, czekaj na jego reakcje i broń Boże nie mów mu, że go kochasz, bo to może być wasza ostatnia rozmowa, a ty bedziesz czuć się PODLE

Gość gość
a skąd wiesz, ze szuka innej?

Gość gość
Ktoś na górze dobrze napisał, on prawdopodobnie się bawi, bo wie, że Tobie na nim zależy. Tak to niestety wygląda. Odetnij się od niego. Jeżeli wiesz, że szuka innej to tym bardziej mu nie zależy.

Gość gość
Facet chce się dobrać do ciebie to numer znajdzie ;)

Gość gość
Z takimi mylnymi znakami, niezdecydowani chłopcami dobrze radzą sobie baby hetery :D

Gość gość
uwierz mi wszystko jest zapisane w górze, zanim pobrałam się z moim męzem obecnym, mieliśmy do przejścia niezłe perypetie, ale wrózka wywyrózyła mi małżeństwo z nim i choć rozstawaliśmy się ze 3 razy, w końcu w ciągu dwóch lat zgodnie z przepowiednią pobraliśmy się:D ja wierze, ze wszystko jest człowiekowi w górze pisane, jak macie byc razem to będziecie:)

Gość calkiem inny gosc
Ja go kocham, on o tym wie, rzucil mnie i szuka sobie milosc swojego zycia. To chyba bardziej przesrana sytuacja...

Gość gość
czyli kochasz meza daj sobie spokuj z innymi!

Gość calkiem inny gosc
Powiedzial mi ze: -jestem tak piekna kobieta ze do tej pory nie wie czemu zwrocilam na niego uwage -jestem idealnie w jego typie -na codzien zyje sie ze mna super -mam swietny charakter -podziwia mnie za to jaka jestem madra i liczy sie z moim zdaniem -sex jest fantastyczny, najlepszy w jego zyciu -czesto o mnie mysli i teskni za mna ....Ale mnie nie kocha...Nic do mnie nie czuje i nawet nie traktowal tego jak zwiazek... I ze poszuka milosci swojego zycia :)

Gość calkiem inny gosc
Acha... I jeszcze wszystkim jego znajomym szczeki opadly ze cos w nim zobaczylam i nie mogli zrozumiec jak to zrobil ze mnie zdobyl... A ja sie teraz czuje jak durna szmata i idiotka skonczona.

Gość gość
wierz mi wszystko jest zapisane w górze, zanim pobrałam się z moim męzem obecnym, mieliśmy do przejścia niezłe perypetie, ale wrózka wywyrózyła mi małżeństwo z nim i choć rozstawaliśmy się ze 3 razy, w końcu w ciągu dwóch lat zgodnie z przepowiednią pobraliśmy sięsmiech.gif ja wierze, ze wszystko jest człowiekowi w górze pisane, jak macie byc razem to będziecieusmiech.gif - W XXI w. latają do wróżek, ludzie obdarzenie wolną wolą i rozumem, słuchają to co im ktoś wmówi....beznadzieja

Gość do całkiem inny gość
Byłaś czymś nieosiągalnym pewnie dla niego, tzw. wyższa półka, jak zobaczył że gładko poszło, to adrenalina opadła, szczyt zdobyty! I nie ma już dreszczyku, motylków itp.

Gość calkiem inny gosc
Ale on sie na prawde zachowywal jakby byl zakochany, szalal za mna. Mozna mowic co sie chce, ale widzialam jak na mnie patrzy, jak sie o mnei troszczy jak sie mna opiekuje. Tego sie nie da oszukac... Wiec co sie stalo? Jak sie mogl nie zakochac??

Gość calkiem inny gosc
Dzien przed odejsciem patrzyl na mnie jak w obrazek i mowil 'jestes tak piekna ze nie moge w to uwierzyc'... A na drugi dzien powiedzial ze nigdy do mnie nic nie czul

Gość gość
Prawdę trzeba przyjąć a nie łudzić się. Odchodzi, bo nie chce być z Tobą, facet nie ucieknie od super laki, bo się boi. Nie wie, że go kochasz?Dlaczego tak uważasz?Byłaś z nim, kochałaś się z nim i co tu piszesz, ze nie wyczuł Twoich uczuć do niego. weź przestań bzdury pisać

Gość gość
Coś czuje że autorka tematu sama zachowuje się jak zimna ryba, nie daje niczego po sobie poznać, że jej zależy, więc chłopak myśli, że nie jest zainteresowana. I sobie odpuścił i szuka innej. Nie słuchaj idiotek które tu piszą że to facet zawsze ma coś zrobić, a księżniczka czekać na mannę z nieba. Jak ci zależy, pogadaj z nim szczerze. I przestaniesz żyć w niepewności, wóz albo przewóz.

Gość gość
on cie namotuje po prostu

Gość gość
Po 5 latach w małżeństwie spadła na mnie wiadomość niczym grom z jasnego nieba. Mąż stwierdził że nasz związek się wypalił i ze ma kogoś innego. Nie mogłam się ruszyć w tamtej chwili. Świat mi się zawalił. Ale nie dałam za wygraną. Zamówiłam rytuał miłosny na polecanej tutaj stronie http://urok-milosny.pl , a mąż po 43 dniach do mnie wrócił. Moje szczęście po jego powrocie było nie do opisania.

Gość gość
Facet też człowiek. Ma uczucia. I lubi czuć, widzieć i słyszeć, że kobiecie na Nim zależy. Zachwycona tym, że jesteś dla Niego takim "bóstwem" po prostu o tym zapomniałaś i facet zwyczajnie odpuścił.