Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoki_wawa

ona nie zawsze dochodzi

Polecane posty

Gość Wysoki_wawa

Witajcie Spotykam się od 2,5 miesiąca z cudowną dziewczyną, jesteśmy oficjalnie razem, ja kocham ją, ona mnie. Problem polega na tym że ona dość rzadko dochodzi, staram się jak mogę, jestem obrzezany więc trochę mogę, mimo to ona ma problem. Zazwyczaj robimy to bez gumki dopiero w trakcie ją zakładam. Dopiero przez stymulacje łechtaczki językiem dochodzi, ale bywa i tak że mówi że nie dojdzie. Wcześniej był w długim związku 5 letnim. Może potrzebuje czasu, jak to z wami kobietki jest?

Gość gość
to nie o to chodzi, żebyś ty długo mógł. Na kobietę to nie działa. Ile czasu poświęcasz na grę wstępną? (dla niej oczywiście, a nie dla siebie) Większość kobiet potrzebuje długiej gry wstępnej (20-30 min) i 5 minut zwykłej penetracji, aby mieć orgazm. A ty jak widzę skupiasz się wyłacznie na długośc***enetracji

Gość Wysoki_wawa
troszkę tej gry wstępnej jest może nie z 20 minut, może z 10 minut. Dziś spróbuje aby była dłuższa. Inna sprawa że często ją pieszczę oralnie, ona jakoś ma opory i robi to jedynie kiedy ma okres. Może jeszcze za szybko dla niej.

Gość smarkata
w taki razie za szybko wtykasz

Gość Co za palant
Manualnie zrób jej orgazm przed penetracja wtedy będzie dochodzić zawsze szybciej.

Gość Wysoki_wawa
w tym problem że jak już dojdzie to już nie ma szans na drugi orgazm, mimo że ten pierwszy był łechtaczkowy