Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 podajcie dobre portale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 Roksa, odloty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 daj na ogloszenia parafialne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 ej no poważnie pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 to pokaz ze wykazujesz jakies zaangazowanie i sama zacznij szukac a nie myslisz ze pracodawca sam Cie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 a niby czemy nie mialby sam mnie znaleźć? to jeden ze sposobów, a im ich więcej tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 ale jestescie pomocni, pewnie wszyscy bezrobotni, ktorzy nawet sobie niczego nie potrafią znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gadryśka Napisano Czerwiec 28, 2015 jeśli jesteś z Krakowa polecam portal krakusik.pl tam jest dużo ofert o pracę itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gwiazdka00 Napisano Lipiec 13, 2015 Też mogę polecić portal http://www.krakusik.pl/ Ja tam dodawałam ogłoszenie o sprzedaży auta i był naprawdę spory odzew, także myślę, że w dziale pracy podobnie może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2015 daj na lokalnych portalach np olx, lento, na grupach na fb, do lokalnej gazety, chociaż z doświadczenia powiem że mało co dają takie ogłoszenia, głownie odzywają się oszuści. Lepiej wydrukować cv i poskładac osobiście u pracodawców, lub np założyć sobie konto na stronie urzedu pracy jak jest taka opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekając na Napisano Wrzesień 11, 2015 Spróbuj tu: oglos24.pl tu jest za darmo. Po wyborze kategorii musisz tylko wybrać opcję "szukam pracy." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ekspert Pracapl Napisano Wrzesień 23, 2015 Znalazłeś na portalu Praca.pl ofertę idealną dla znajomego? Poleć mu ją, a w zamian otrzymasz 1000 zł w akcji Wynagrodzenie za polecenie – sprawdź na www.praca.pl/rekomendacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropka871 Napisano Styczeń 27, 2020 daj na portal Ogłoszenia Wrocław www.ogloszenia-wroclaw.a7b.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacper100 0 Napisano Marzec 28, 2021 Wystaw sobie na luxpraca.pl możesz za darmo bez zadnych oplat wystawic swoje ogloszenie we wszystkich dostępnych kategoriach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach