Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perilia

druga kreska po godzinie brak okresu 13 dni

Polecane posty

Gość perilia

witam, pytanie jest kierowane do kobiet, ktore przezyly podobna sytuacje do mojej. Juz na poczatku, chcialabym przeprosic za brak polskich liter, ale pisze z tabletu. Otoz, okres spoznia mi sie juz 13 dni, mam podwyzszona temperature 37-37.1, bole glowy i plecow, klucie jajnikow. Postanowilam zrobic test Amil plytkowy, ktory wykazal wynik negatywny. Wyrzucilam go, a potem podkusilo mnie by jeszcze raz spojrzec po godzinie, a tam - dwie czerwone kreski. Postanowilam kupic dwa innej marki i zrobilam test z rana, gdzie wynik byl negatywny nawet po paru godzinach. Czy wy, kobietki, mialyscie kiedys podobny problem? Nie czuje by okres mial sie zblizac :/

Gość gość
juz po 10 minutach wynik moze na tescie byc bledny wiec po godzinie mogły byc dwie kreski wazne ze w momencie robienia byla jedna jesli nie jestes pewna idz jutro rano na hcg

Gość gość
Po takim spóźnieniu test od razu po 1-2 sek pokazał by ciążę! A że był negatywny tzn że ciąży nie ma.Po godzinie test jest już nie ważny.

Z reszta najlepiej robić test z pierwszego moczu rano, bo wtedy jest największe stężenie hcg, więc jeśli masz dobry test nie ma opcji na pomyłkę.Jeśli do 5 minut nic nie wyjdzie tzn, że nie ma

Gość gość
U mnie we wczesnej ciazy kreska pojawiala sie po 20min czyli wynik nie wazny ale test elektroniczny zrobiony tego samego dnia odrazu pokazal ciaze. ja bym poszla na bete

Gość gość
Ja tez robilam ten test amil. U mnie byla sytuacja identyczna. Z tym ze druga kreska wyszla po pol godz. Ciazy nie bylo.

Gość gość
mam podobny problem, okres spóźnia mi sie ponad tydzień, schizuję już bo mam dwoje dzieci i więcej nie planuję... robiłam dwa testy, negatywne... ale co z tym okresem???? zawsze miałam regularne cykle.