Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka_jaw

nocna fantazja

Polecane posty

Jest tu ktoś kogo interesowałaby sama zabawa kobiecym ciałem , bez penetracji? Miałam dziś taki sen, fajnie byłoby go zrealizowac:) Jakiś mezczyzna mnie dotykał, lizał, wkładał mi palce do c**ki, przy tym się masturbował i dotykał mnie swoim penisem. Tak mnie to podnieciło, że na samą myśl się masturbuję już 6 raz pod rząd;)

Gość gość
studentka_jaw podaj kontakt

Gość gość
Chetnie bym zrealizowal twoj sen kamel2@onet.pl

Gość gość
też mnie kręci taka fantazja, odezwij się lacky69@tlen.pl

Gość gość
słuchaj bardzo chętnie pouprawiał bym z tobą peeting, pobawił się twoimi suteczkami, łechtaczką, polizał za szyją, zrobił masaż olejkiem, jeżeli chcesz troche pofantazjować zostaw maila być może skończy sie tylko na ciekawej rozmowie, a być może jeżeli będziesz tego chciała na czymś więcej...

Gość gość
A ja miałem taki sen że się budze a jakaś obca naga kobieta ssie mojego fiutka a ja taki rozochocony spycham ją z siebie i odwracam tylkiem i bzykam od tyłu ile wlezie ona taka mokra że po jajkach mi cieknie i miałem mega wytrysk no i sen się urwał budze się zaglądam w majtki a tu całe mokre miałem wytrysk przez sen:)

Gość gość
I co zrobiłaś z tym napięciem???

Gość gość
Miałem sen że dziewczyna sika mi do buzi to było tak podniecające że obudziłem swoją partnerkę i zaraz wylądowaliśmy w łazience , akurat bardzo jej się chciało , zrobiła to z przyjemnością :)))

kamilkamala twarzy też nie pamiętam. ale to w sumie nieistotne.;) gościu jeśli chodzi o napięcie to nadal jestem w trakcie rozładowywania. kontakt do mnie: studentka_jaw@interia.pl