Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być już na studiach i zacząć dorosłe życie

Polecane posty

Gość gość

Męcze się jeszcze w 2 liceum... chciałabym już wyjechać na studia , najlepiej do Warszawy/Wrocławia/Anglii , zacząć samodzielne życie , poznac nowych ludzi , usamodzielnić się A najbardziej chciałabym poznac jakiegoś faceta , i chciałabym zacząć już życie sek*sualne :) Na razie mam 18 lat , nie mam chłopaka , i nie czuje się na to gotowa Zresztą marzy mi się 20 paro letni , doświadczony w tych sprawach facet I żebym ja była już starsza...

Gość gość
Czy ty z biegiem lat zmądrzejesz, to wątpliwe. A teraz weź się, dziecko, za naukę, bo c**praca w markecie pisana, nie studia, przy takim poziomie intelektu

Gość gość
ja mam 23 lata i wiele bym dala by znow mieć 17-18 lat, chodzic do liceum i niczym się nie przejmować :) mlodosc to najlepsze co może być, na reszte przyjdzie czas

Gość gość
Autorko, korzystaj póki możesz :) na wszystko przyjdzie czas. Do osoby, wyżej, Ty też jesteś bardzo młoda, też możesz jeszcze korzystać. Te prawdziwe problemy, jeszcze przed Wami :)

Gość gość
nie czuje się mlodo, nic mnie już nie czeka, nei mieszkam z rodzicami i czuje się strasznie samotnie :(

Gość gość
Jesteś młody/a, czeka Cię jeszcze wiele.

Gość gość
co to znaczy beztroska? czy w rodzinach ubogich, dysfunkcyjnych lub patologicznych występuje takie pojęcie?

Gość gość
ja tam tesknie za czasami liceum, choć w tym wieku już wspołżyłam i miałam faceta, ale tak jak Ty nie pracowałam itd