Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia 47

wsparcie w odchudzaniu 47latki

Polecane posty

Gość monia 47

Witam na forum bardzo bym chciała poznać życzliwe osoby którym natura zafundowała trochę za dużo ciała i które jak ja chciałyby schudnąć bo źle się czują z tym bagażem. Ja mam 48 lat i tak około 30 kilogramów do zgubienia muszę się za nie wziąć i mam zamiar zrobić to od jutra . Ciekawa jestem czy znajdę towarzyszy niedoli bo zdaje sobie sprawę z tego że będzie to proces długi i uciążliwy no ale cóż co sobie uchodowałam to mam teraz trzeba się brać do roboty Czekam na chętnych do wspólnej harówki jak nie to trudno będę pisała sama z sobą

Gość gość
ja mam prawie 52 i powiem cio, że im człowiek starszy tym trudniej zgubić. W laśnie zeszłam z bieżni: ponad 7km, ok.580 kalorii, mokra. A robię tak dość często. Z marnym skutkiem. Ograniczyłam jedzenie, ale to też chyba nic nie da. Nie wiem już, czego sie chwycić. Zaczne sie głodzić, albo co. Ale jak jestem głodna, to jestem zła. :D

Gość gość
na kafe jest osobny dział "diety"

Gość monia47
Witam i cieszę się że ktoś się odezwał bo już myślałam że tylko mnie pogieło na "stare" lata z tym odchudzaniem .Ja nie mam zamiaru stosować żadnej głodówki ani nic takiego bo to już przerabiałam i fakt że efekty były ale bardzo krótkotrwałe a potem efekt jo-jo straszny ja raczej myślałam o ćwiczeniach i to takich bardzo regularnych i dosyć intensywnych ale nie wiem jak mi to pójdzie ? W każdym bądź razie będę pisała codziennie jak idzie może to mi doda motywacji bo pomijając już aspekty zdrowotne to chciałabym ubierać się w to co chcę a nie w to co na mnie pasuje

Gość monia47
Jeszcze jedno wiem że jest osobny dział z dietami ale ja szukam fajnych ludzi do wspólnego odchudzania a nie super diet

Gość Olka888666555
Ja jestem w trakcie zrzucania zbędnych kilogramków. Mam 20 kilo nadwagi i naprawdę trudno w pewnym wieku pozbyć się takiego balastu. Korzystam z diety od dietetyka i biorę te tabletki - http://wsad.it/gosc/slimette . Do tego codziennie rano biegam z koleżankom w pobliskim lasku. I to jest naprawdę superr sport.

Gość kaskaxxx
witaj nie jestes sama moja droga autorko ,ja mam 42 lata i tez chce zrzucic waze 78 kg a bylo juz 67 ale mam to na wlasne zyczenie za duzo slodyczy,a u Ciebie jak waga?/ co planuujesz? na mnie dziala niestety tylko dosc radykalne rozwiaznia wiec nie polecam nikomu

Gość monia47
Przepraszam wszystkich którzy weszli na ten temat ja go wczoraj założyłam a dzisiaj nie mogłam go znaleźć dopiero syn mi pomógł ale już w międzyczasie założyłam nowo ODCHUDZANIE i tam jestem jako monia48 bo doszłam do wniosku że już jest nowy rok i mam 48 lat niestety a nie 47 cieszę się że są kobiety takie jak ja i bardzo zapraszam na tamtą stronkę tam wszystko o sobie opisuje i obiecuje że już nie zgubie tematu syn mnie poinstruował - ale obciach co?