Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martkaa

Za co kochacie swoich rodziców

Polecane posty

Gość martkaa

Jak wyżej za co ich kochacie? Ja swoich np.za to że nie pozwolili mi się stoczyć w zyciu i że mnie wspierali chociaż mogłam naprawdę źle skończyć kiedy byłam młoda i głupia :( Ale takie rzeczy widzi się dobrze dopiero po latach, być może gdyby nie oni to nie miałabym tego co mam dzisiaj. A wy?

Gość gość
Dali mi życie. Dali mi podstawy do tego, żebym mogła być z niego zadowolona. Nie wychowali mnie na pasożyta i obiboka

Kocham swoich Rodziców, za wszystko! Dali mi wykształcenie, pomogli w wychowaniu dzieci, wspomagali we wszystkim.Miałam świetny start w dorosłe życie.

Gość gość
A kto powiedział, że kochamy?

Gość gość
Za to że mnie wykarmili i ubierali. Byli/są alkoholikami więc wychowywać musiałam się sama. Dostałam takiego kopa od życia, że musiałam szybko wydorośleć. Przynajmniej teraz jestem zaradna i sobie radzę. Kocham ich bo są, ale drażni mnie ich niezaradność i słaba wola, takie ciapy z nich, bardziej jak dzieci niż dorośli ludzie.

Gość martkaa
gość z 16:23:02! Nie rozumiem dlaczego mamy ich nie kochać, przecież oni są wszystkim co mamy,oprócz naszych własych dzieci oczwyiście. Jak ktoś zauważył,dali nam życie to dzięki nim w ogóle jesteśmy na świecie, może nie zawsze układa się nam znimi tak jak powinno, ale to jednak mimo wszystko rodzice....

Gość gość_z_16_23
Ja na przykład nie czułem od nich wsparcia a wręcz przeciwnie. Mam wrażenie, że ciągnęli mnie w dół, chociaż nieświadomie. Bardzo sobie cenię to, że już z nimi nie mieszkam i nie czuję z nimi związku emocjonalnego.

Gość Joela
Za wspaniałe dzieciństwo,za dostatnie zycie,za rodzeństwo,za miłość i wsparcie.Za to,że zmusili mnie do zdawania matury rozszerzonej ,dzięki temu dostałam się na dobre studia,za to ,że płacili i wozili nas na lekcje języków obcych,za to,że zabierali nas na wspaniałe wakacje i zarazili bakcylem zwiedzania świata,za to,że pokochaliśmy narty.Za to,że widzę więcej niż koniec własnego nosa i lubię pomagać innym.Kocham rodziców za ciepły dom ,poczucie humoru,wyrozumiałość,wspaniałą kuchnię.Za to,że każde z nas dostało na start własne,urządzone mieszkanie i auto.Niedawno rodzice sprezentowali nam płyty CD -nagrywali najważniejsze wydarzenia z naszego życia od dnia narodzin .Spłakałam się ze smiechu,kiedy oglądałam siebie i rodzeństwo.Pokażę kiedyś te filmy swoim dzieciom.Mam cudownych rodziców,chociaż były chwile,kiedy tak nie myślałam.