Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popieprzony facet

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka 37 lat, ktora nigdy nie byla w zwiazku poznala prawie 2 lata temu chlopaka pare lat mlodszego, od tamtej pory on od czasu do czasu wylacza telefon np. na 2 tygodnie, na miesiac, czasem na pol roku, przez reszte czasu wychodza od czasu do czasu na drinka, nocuja u siebie, ale on robi z niej durnia, jak chce wylaczyc tel to mowi jej: niechce z toba byc, nie kocham cie i tyle i znika, teraz po ponad polrocznym niekontaktowaniu sie znowu sie odezwal, ja jej mowie wez go pogon, on ma jakies problemy psychicznie, znowu jej nagada bzdur i zniknie, powiedzial ze sie zmienil itp. znowu to samo, ale ona nie slucha i czeka....majac 37 lat, ja rozumiem 15-latke ale dorosla kobiete, wiec dalam sobie spokoj, tymbardziej ze non stop wysluchiwalam od niej: juz nie jestem z nim bo znowu zniknal, potem sie pojawil i tak w kolko.....

Gość gość
A ten facet jaki zawód wykonuje, kim jest,coś mi to przypomina,nie chce mowić ze to on ale coś mi to śmierdzi ,jeżeli można to jakie okolice,nie nalegam ale to coś mi bardzo przypomina mojego adoratora a tym samym wyzyskiwacza

Gość gość
A ten facet jaki zawód wykonuje, kim jest,coś mi to przypomina,nie chce mowić ze to on ale coś mi to śmierdzi ,jeżeli można to jakie okolice,nie nalegam ale to coś mi bardzo przypomina mojego adoratora a tym samym wyzyskiwacza

Gość gość
a to ciekawe piszcie,oszustów w białych kołnierzykach nie brakuje

Gość gość
a jak on ma na imię ciekawe bo ja takiego poznałam o podobnych cechach,ludzie piszcie!

Gość gość
na budowie

Gość gość
tacy maja problemy ze sobą, a najgorsze ze sie z tego nie wychodzi, a gadanie ze on sie zmienil jest bezsensu

Gość gość
Łukasz

Gość gość
no nie łukasz,a poważnie każda niech się zastanowi i pomysli

Gość gość
Damian