Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem zwolennicza seksu analnego, nie rozumiem dlaczego mezczyzn to rajcuje, nie lepiej do waginy im " wchodzic"? I dlaczego ciezko wejsc facetowi w dziurke o***tu? wiem ze sa rozne zele, ale bez to cieko kazdemu?

Gość gość
Bo dziewczyna na samą mysl sie spina i facetowi jest trudniej. Ja próbowałam 2 razy i raczej nigdy nie powtórze, po pierwsze boli a po drugie nie ma jakiej przyjemnosci i efektu wow ;)

Gość gość
ja wczoraj jak posmarowałem penisa nawilżaczem dureksa to delikatnie przyłożyłem do oczka penisa, włożyłem grzyba. Kobieta moja powiedziała mi że czuje się jak by miała zatwardzenie tyle że w drugą stronę.

Gość gość
a sa kobiety co lubia seks analny? bo ja jakos nie odczuwam przyjemnosci, kiedys raz sprobowalam ale to chyba tylko facet odczuwa przyjemnosc.

Gość nazir2
Sex to tylko dopełnienie kochane kobitki, najpierw miłość, sex analny był traktowany w czasach greckich itd. jako zabawę z kobietami lekkich obyczajów. Uważam, że z żoną - a nie mam takiej - powinien wystarczyć normalne kochanie, przytulanie bo z to z reguły przynosi ból więc po co to robić ? Zastanówcie się nad moimi słowami lepiej miast krzywdzić kogoś (słowa do facetów) .Po za tym w o***t w tamtych czasach wkładano facetom w ramach kary za lekkie prowadzenie się więc same sobie odpowiedzcie. Jak facet kocha to wystarczą uściski, przytulanie i normalne kochanie bo jak ktoś wymyśla to chyba nudzi się życiem. Zaznaczam, iż jestem protestantem. Ja swojej kobiecie bym tego nie zrobił wolę emocjonalne i normalne współżycie.Adam - stary kawaler.

Gość gość
ja tam posówam moją żonke analnie i nei narzeka, w obyt jest ciasniej i mozna lać bez obawy

Gość gość
No dokladnie. W o***t jest ciasniej i mozna sie zlewac bez ryzyka ciazy