Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pepsianka

Jakiej muzyki słuchacie co Wam daje słuchanie muzyki

Polecane posty

Gość gość
Są :-).

:) To uroczo bardzo :) Coś więcej?Jak wygląda Twoje skrzywienie na punkcie muzyki? :)Czego słuchasz?

Gość gość
"Jabberwocky" Lewis Carroll. Lubię :)

Gość gość
A muzyka też gości w moim życiu. W moich uszach chyba raczej... ;) Poezja śpiewana np. Albo rock z lat 70 - 80. Bo ja stara jestem ;)

Wiek akurat nie ma tu nic do tego :PTeż słucham starych piosenek, po mamie i tacie hehe.. Takie przyzwyczajenie.Kocham słuchać muzykę.Jak miałam sześć lat to na gramofonie puszczałam płytę Michaela Jacksona piosenkę "Liberian Girl" kładłam się na dywanie i płakałam :D Tak na mnie działała ta piosenka hahaha

Gość gość
Po mamie i tacie , powiadasz... Moja córka nauczyła się rosyjskiego, bo ja lubiłam słuchać Okudżawy, Wysockiego i Biczewskiej. I ona też ich polubiła, w wieku -nastu lat. A przy okazji poznala nowy język i nową kulturę.

Mój tata z kolei słuchał Edith Piaff, fakt że języka nie znoszę, ale jej piosenek również słucham. Tak samo Iron Maiden.Słucham także hip-hop, rap, dubstep, drum'n'bass, klasyczną muzykę, nawet szanty :D Rock oczywiście generalnie wszystkiego prócz tego co w radiu na okręta idzie i discopolo - bez wyrazu to jakieś takie.Uwielbiam Marley'ów, czarne ciepłe brzmieniaDługo mogłabym pisać :) :) :)

Mój tata z kolei słuchał Edith Piaff, fakt że języka nie znoszę, ale jej piosenek również słucham. Tak samo Iron Maiden.Słucham także hip-hop, rap, dubstep, drum'n'bass, klasyczną muzykę, nawet szanty :D Rock oczywiście generalnie wszystkiego prócz tego co w radiu na okręta idzie i discopolo - bez wyrazu to jakieś takie.Uwielbiam Marley'ów, czarne ciepłe brzmieniaDługo mogłabym pisać :) :) :)

Gość gość
Ja właściwie też wszystko - oprócz disco polo ;)

Gość gość
Ja właściwie też wszystko - oprócz disco polo ;) Szanty lubię! I klasyczną. To się wcale nie kłóc**przecież. Francuskie piosenki również. Piaf, Sacha Distel, Mireille Mathieu, Joe Dassin, Charles Aznavour... tym bardziej, że język znam z czasów gimnazjalnych. Poza tym tym gitarzystów: niedościgniony Carlos Santana. Mój 18-letni (czyli trzykrotnie młodszy :) ) kumpel przypomniał mi ostatnio Ozzy Osbourne i Joe Cockera :)

Z francuskich ostatnio siostra podsunęła mi Zaz, fajny głos ma laseczka.Santana, mistrz!! Joe Cocker, ulubieniec mamy, a ja że łatwo się zarażam muzyką, to łykam w sumie wszystko co mi w ucho wpadnie

Gość gość
Chopina lubię Walce mnie uspokajają

O! Muzyka relaksacyjna - to też jest masakra.Na youtube są strumyczki z szumem wiatru i ptaki śpiewające cudownie się wypoczywa przy tym.

Gość amerykanka34
Może jestem dziwna, ale lubię ją: playnuty.pl/?name=Natalie_Imbruglia